Wpis z mikrobloga

@jasiutorpeda_tokozak Zależy jakie te schorzenia masz, najlepiej jak pójdziesz i zwyczajnie powiesz co ci dolega i że chciałbyś spróbować terapii MM bo wyczytałeś albo ktoś ci powiedział że pomaga. Myślę że pani zada ci kilka pytań albo wypełnisz ankietę i dostaniesz receptę na małą ilość. Z klinik to polecam Aspot we Wrzeszczu.
  • Odpowiedz
@jasiutorpeda_tokozak: Nie idź do aspot clinics jak chcesz dostać receptę bo to żart a nie klinika, wystawią ci na wizycie 5 lub 10g i tyle. Idź do konopny med i powiedz co ci dolega, np że masz problemy z zasypianiem i do 60g na spokojnie lekarz wypisze.
  • Odpowiedz
@toxiclone nie wprowadzaj w błąd. Daja ile chcesz. Na jednej wizycie dostaje po dwie, trzy recepty po 15 lub 10g. I jeszcze pytaja czy wystarczy czy wiecej. Bylo nawet stwierdzenie, ze starczy na kilka miesięcy, wrocilem wczesnsiej i koles zapytal czy jeszcze mam, powiedzialem ze tak ale chce nowa recepte i tyle. Zadnych dolegliwości, maja wpisane u mnie, ze stosuje na rozluznienie i stres po pracy.
Nie ma co sie czarowac.
  • Odpowiedz
@lostname: Nie wprowadzam nikogo w błąd, ja tylko opisałem swój przypadek po którym już więcej z aspot nie skorzystam. Być może trafiłem nie na tego lekarza ale wystarczy porównać oceny na google oraz opinie w internecie z klinką konopnymed. Nie mam zamiaru idąc na wizytę zastanawiać się czy dostanę tyle leku ile potrzebuję czy nie.
  • Odpowiedz
@toxiclone przepraszam i w sumie masz rację, w innym wątku ludzie opisywali swoje kiepskie doswiadczenia z nimi. Zdziwilo mnie to gdyz u mnie zero problemów. Moze dlatego, ze ja starszy od tych lekarzy :)
  • Odpowiedz