Aktywne Wpisy

Pamiętam jak w podstawówce omawialiśmy książkę "Chłopcy z Placu Broni" i nauczycielka chwaliła postawę Erno Nemeczeka.
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w

freddd +2
Ma ktoś skarpety z wełny merino?
Ciekawi mnie jak się spisują i czy warte swojej ceny?
Ciekawi mnie jak się spisują i czy warte swojej ceny?
źródło: 1000040972
Pobierz

Zacząłem sobie inwestować w crafting jeweli i robie sapphire'y pod Energy shielda, crit i elemental damage. Wychodzą mi lepsze niż ludzie w topce na poe ninja mają w swoich buildach, a tak ich cena nie przekracza diva/dwóch. Ludzie mają na sobie przedmioty po 200 divów, a szkoda im rzucić 5 za jednego jewela( ͡° ʖ̯ ͡°).
Oczywiście perfekt rolka zejdzie za 10-15, ale ciężko taką uzyskać
Mój najpewniejszy zarobek w tej lidze to podnoszenie pasków pod orb of chance dla Headhuntera jak jeszcze div nie kosztował miliarda exaltów to szło na tym ładnie zarobić xD
Na przyszłą ligę mam w planach flipowanie currency pod quality bo też podobno idzie zarobić( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pathofexile2
W jedynce łatwiej się utrzymać na jako takim poziomie mają wiedzę robiąc syndykat albo farmiąc harvest. A tu żeby zarobić trzeba robić deterministyczny craft tylko skąd ja wezmę na to currency( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tylko te do headhuntera