Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +595
Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
źródło: temp_file5653171721942055217
Pobierz
tears-of-a-clown +125
odtorusowiony #sebcel miły ciepły tak

- na tagu nie ma zwolenników Nowaka oprócz samego Nowaka i żony, nikt de facto nie broni ich czynów
- każda nowa osoba, która nie pada na kolana przed zwolennikami Olgierdano jest atakowana przez jego zwolenników
- każda nowa osoba, która podchodzi do śledztwa obiektywnie, nazywana jest Nowakiem, Kosno, Storchem, Zielonym, etc. przez zwolenników Ola
Osoby pokroju CzikaKiri czy PrawaTeraz nie są w żaden sposób powiązane z Nowakiem. Po prostu nie lubią Ola (lub wręcz nienawidza), ale to nie oznacza, że popieraja Nowaka.
Podsumowujac:
Największy zamęt sieje ekipa Ola, atakując każdego bezpodstawnie.
#kononowicz
@16_kilogramow_jablek:
Jest pyczaste, jest Yrek który niezbyt udolnie udaje że nie broni Nowaka (swoją drogą przyznał się juz właściwie oficjalnie do multi tym tekstem o wulkanizowaniu), kilku się ich znajdzie.
A podasz cytat, który jednoznacznie potwierdzi, że bronia Nowaka?
Masz pierwszy z brzegu :
Wyszukiwanie Łykopu działa słabo, a nie chce mi się przekopywać przez posty zaburzonych typów, kto
Według ciebie ta osoba broni Sławka. To jest właśnie wasz problem. Nie potraficie przezwycieżyć (slusznego) obrzydzenia do Nowaka i kazdy post jak ten wyzej, traktujecie jako jego obrone. Majorowi i Kononowiczowi Nowak raz przeszkadzal, raz nie. To byli niezrownowazeni ludzie. Monitoring dla naczelnego donosiciela Kononowicza byl jak manna z nieba, a Major jak to Major, on egzystował na granicy upośledzenia.
@16_kilogramow_jablek: jakby żył, to byście sobie zbili piątkę
Daj sobie spokój.
@16_kilogramow_jablek: Przykro mi