Wpis z mikrobloga

Po wielomiesięcznym lurkowaniu tutaj bez konta I po 2 dniach z kontem, stwierdzam obiektywnie, iż:

- na tagu nie ma zwolenników Nowaka oprócz samego Nowaka i żony, nikt de facto nie broni ich czynów
- każda nowa osoba, która nie pada na kolana przed zwolennikami Olgierdano jest atakowana przez jego zwolenników
- każda nowa osoba, która podchodzi do śledztwa obiektywnie, nazywana jest Nowakiem, Kosno, Storchem, Zielonym, etc. przez zwolenników Ola

Osoby pokroju CzikaKiri czy PrawaTeraz nie są w żaden sposób powiązane z Nowakiem. Po prostu nie lubią Ola (lub wręcz nienawidza), ale to nie oznacza, że popieraja Nowaka.

Podsumowujac:

Największy zamęt sieje ekipa Ola, atakując każdego bezpodstawnie.

#kononowicz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

na tagu nie ma zwolenników Nowaka oprócz samego Nowaka i żony, nikt de facto nie broni ich czynów

@16_kilogramow_jablek:

Jest pyczaste, jest Yrek który niezbyt udolnie udaje że nie broni Nowaka (swoją drogą przyznał się juz właściwie oficjalnie do multi tym tekstem o wulkanizowaniu), kilku się ich znajdzie.
  • Odpowiedz
@16_kilogramow_jablek:

Masz pierwszy z brzegu :

Monitoring nie jest kupiony przez Strusia. Może mieć jedynie na to fakturę. Monitoring zakładała firma zewnętrzna na zlecenie Sławka. Zauważcie, że Struś się nie burzy i nie brącha o to, bo im to pasuje i taka jest prawda. Nikomu ze Szkolnej nie przeszkadza obecność Sławka? Jaki z tego wniosek?

Wyszukiwanie Łykopu działa słabo, a nie chce mi się przekopywać przez posty zaburzonych typów, kto
  • Odpowiedz
@Wszebor:

Według ciebie ta osoba broni Sławka. To jest właśnie wasz problem. Nie potraficie przezwycieżyć (slusznego) obrzydzenia do Nowaka i kazdy post jak ten wyzej, traktujecie jako jego obrone. Majorowi i Kononowiczowi Nowak raz przeszkadzal, raz nie. To byli niezrownowazeni ludzie. Monitoring dla naczelnego donosiciela Kononowicza byl jak manna z nieba, a Major jak to Major, on egzystował na granicy upośledzenia.
  • Odpowiedz
@16_kilogramow_jablek: Ta, cała jego działalność na tagu i podobne posty przez te lata to też nie było bronienie Sławka, udzielanie się na lateksowym discordzie (niech pyczasty coś wrzuci) też nie. XD

Daj sobie spokój.
  • Odpowiedz
@gr0m1t: Non stop mnie obrażasz. Tylko dlatego, że śmiałem napisać swoje zdanie na temat śledztwa i że wyrok bezwzglednej odsiadki jest mało prawdopodobny. Ja was nie obrazam, nie bronie też Sławka, bo to typowy chytry cebulaczek cwaniaczek, który zasluguje nawet i na max, czyli 8 lat, ale moim zdaniem dostanie wyrok w zawieszeniu. Podałem argumenty, ktore kaza mi tak myslec.
  • Odpowiedz