Aktywne Wpisy

Knaga_powrot +139
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wykluczony +316
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Nie, dowiedzieliby się że rodzinę masz niewielką bo sporo nie żyje i na tym temat by się skończył.
@Rybski71: raczej takiego co będzie kłamał, że myśli jak ona, byle się do
@karokrakow: To
Chodziło mi o to że zarówno masz chłopów i babki marzace o wielkiej imprezie żeby się pokazać, jak i ludzi, którzy wolą po prostu mały ślub w urzędzie i obiadokolacje z najbliższymi. Nie chodziło mi o żadną identyfikacje plciową xD. Po prostu trzeba sie dobrać tez pod kątem podejścia do wydatków.
Ja za cholerę nie chciałabym wywalać hajsu na wesele, wolałabym
Kolezanka miała wielkiej wesele, bo descioqie chcieli się pokazać i często też rzucali hajs na taka okazję. Jakos żadko spotykałam się z dużymi weselami, gdzie rodzice i teściowie nie partycypują w wydatkach (szczegolnie jeśli hajtają się w miare młodzi ludzie)
Ja parę razy widziałem duże wesela i coraz więcej ludzi mojego pokolenia, nawet jak mowa o katolikach, woli mniejsze, bo wesele stało się biznesem. Za naszego dzieciństwa dało się ogarnąć taniej i łatwiej tanie i dobre wesele. Teraz trzeba się więcej napocić i
Wydaje mi
Finalnie i tak małżeństwo skończyło się rozwodem przez nałogo typa, ale to już inna historia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: jeśli jest to młoda atrakcyjna laska działająca na social mediach / apkach randkowych to tak to wygląda
przecież taka babka ma TABUNY chętnych naprawdę jakby była modelką
@mirko_anonim: Może się kapnęła, że masz paranoję
To tak oceniam na podstawie tekstu tylko, ale no ona CIEBIE prawdopodobnie tak oceniła, a Ty jej z jakiegoś powodu - nie.
1. Nie stać Cię
2. Zle się czujesz w dużej grupie ludzi