Aktywne Wpisy

michalxd21 +109
Tak czasem sobie siedzę i myślę - że jednak w zajebistych czasach żyjemy. Nie doceniamy jaki skok zanotowaliśmy. Jakie mamy możliwości względem naszych przodków.
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
źródło: image
Pobierz
Karolya +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę słabo widać wyceny to podaję też tutaj:
Nunziante: 1,8 mln
Lewis-Skylle: 45 mln
Cubarsi: 80 mln
Gadou: 15 mln
Leoni: 18 mln
Yamal: 200 mln
Estevao: 60 mln
Bouaddi: 28 mln
Quenda: 45 mln
Moore: 18 mln
Nwaneri: 55 mln
źródło: Screenshot(16)
Pobierz@matixrr: Goncalo Inacio, Antonio Silva, Gieorgio Scalvini, Ousmane Diomande mają znacznie większy potencjał i Cubarsi nie ma z nimi najmniejszych szans, zatem będzie w jego przypadku coś pomiędzy.
Komentarz usunięty przez autora
@sontur: bo 200 mln to grosze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak umrzesz to co? Masz plan awaryjny?
@Siemabro: te wpisy będą mnie motywować do przeżycia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
obyśmy wszyscy doczekali następnego zawołania :)
Ja go nie układałem
źródło: temp_file6359356318094044583
Pobierz