Aktywne Wpisy

petugh +896
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
Partacze +74
I kto tu jest niby głupi my czy sebcel? Sobotni wieczór a ja siedzę i od półgodziny słucham tego szaleństwa, myślę że wszyscy zostajemy zrobieni w bambuko metodą contrawise, a Pan Sebastian z ukradzionego czasu buduje imperium #sebcel

potem podbiegla paniusia ratowac puszka swojego, pewnie sie chcial tylko bawic
po c--j oni puszczaja takie cos luzem?
#psy #psiarze
Co Ty taki pobudzony, oddychaj :D
Nie wiem jak Ci to inaczej wytlumaczyc, wlasciwie to niewazne. Spokojnego wieczoru.
Nooo, rozumiem, że to jest ta Twoja "diagnoza problemu" i wręcz "edukowanie".
No tak, diagnoza problemu imo trafna.
Edukacja, ze pies moze wywinac sie z obrozy.
Mozna dalej edukowac, szelki, rodzaje obrozy, jak trzymac smycz. Kupa nauki.
Zaczynamy od zera ;)
Edit: Myslisz, ze nie wykazalem sie wystarczajaca empatia wobec @lazer ?
Cieszę się, że po tych bajkach o “realnych działaniach” i “edukowaniu” przyznałeś w końcu co robisz. Szkoda tylko, że w tak istotnym temacie. Teraz to chyba nic mnie już mniej nie interesuje, niż to wobec kogo i czym się wykazałeś.