Aktywne Wpisy

wojtek-polki +1305
Czyli mężczyzna który:
-ma ciągłość zatrudnienia
-nie był na L4 w ciąży
-nie był na macierzyńskim
-nie pobiera świadczeń na dziecko (800+ itp)
-nie korzysta z opieki nad chorym dzieckiem
-ma ciągłość zatrudnienia
-nie był na L4 w ciąży
-nie był na macierzyńskim
-nie pobiera świadczeń na dziecko (800+ itp)
-nie korzysta z opieki nad chorym dzieckiem
źródło: temp_file1429150910024872164
Pobierz
Bill_Kilgore +931
źródło: 1000059447
Pobierz

#demografia #antynatalizm
źródło: 9661221213710
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@666-666: Śmierć to też naturalny stan ale o tym mądrzejsze niewspomnieć, bo wcale niepodobne.
Dla natalistów naturalne=dobre
Dobrze, że mnie nie spotka
Komentarz usunięty przez autora
@PfefferWerfer: Ciąża trzymając się faktów nie jest, nie była i nie będzie stanem naturalnym a jeśli już tak patrzymy to śmierć również nim jest a nawet bardziej bo faktycznie nieunikniona w przeciwieństwie do naturalnego stanu ciążowego który bardzo łatwo jest uniknąć chyba że się wierzy w jakieś bzdury plemienne czy pastuchowe typu: niepokalane poczęcie, przetrwanie gatunku, cywilizacja XD
No ale co jest nienaturalnego w rozmnażaniu się organizmu? Ty masz chyba problem z tym że definiujesz naturalny jako stan homeostazy i
Nic nienaturalnego jak i naturalnego ot jest bo może kilka molekuł się ulepiło bez powodu nie ma się czym podniecać.
Natomiast śmierć jest faktem bez względu na chcenie danej jednostki tak czy siak odbędzie się w przeciwieństwie do ciąży, której można zaniechać nawet bez antykoncepcji tyle że to metody obarczone skutkami ubocznymi gorszymi niż sama antykoncepcja jeśli wykluczamy tę podstawową rzecz jasna.
Nom.
Nom,
@PfefferWerfer: Wybacz że stwierdzam fakty do których stwierdzenia nie potrzeba nawet jednego miernego mikroblogowego detektywa. Nie moja wina¯\(ツ)/¯
Zresztą ty nie masz żadnych argumentów tylko wyjeżdzasz z jakimiś urojeniami i innymi chceniami halucynami. Faktów jest mnóśtwo i na tagu zostały wielokrotnie przedstawione, będą nadal gdy będzie potrzeba (może niekoniecznie ode mnie to zależy od chęci) ale tak jałowa dyskusja
Komentarz usunięty przez autora Wpisu