Wpis z mikrobloga

via Wykop
  • 4
Naturalny stan

@666-666: Śmierć to też naturalny stan ale o tym mądrzejsze niewspomnieć, bo wcale niepodobne.

to ciąża się przydarza sama
  • Odpowiedz
@efil:

Śmierć to też naturalny stan ale o tym mądrzejsze niewspomnieć, bo wcale niepodobne.

Dla natalistów naturalne=dobre

a o niepokalanym poczęciu to się syłszało w szkole? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dobrze, że mnie nie spotka
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@666-666: Jak coś (poprzednie) usunąłem bo dyksuja na poziomie jakby natalistów zbyt żenująca nawet dla żartów, buk, nautra, naturalne itp itd.. XD
  • Odpowiedz
@efil: Ale gdzie gościu skłamał? Dla mnie samą prawdę napisał z biologicznej perspektywy. Problem jest z naszą kulturą i gospodarką, która takiej dziewczynie bez doświadczenia zawodowego i wykształcenia r------e życie (i dlatego mnóstwo kobiet nie rodzi dzieci nigdy). Ale sam przebieg ciąży to prawdę napisał.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 12
Ale gdzie gościu skłamał

@PfefferWerfer: Ciąża trzymając się faktów nie jest, nie była i nie będzie stanem naturalnym a jeśli już tak patrzymy to śmierć również nim jest a nawet bardziej bo faktycznie nieunikniona w przeciwieństwie do naturalnego stanu ciążowego który bardzo łatwo jest uniknąć chyba że się wierzy w jakieś bzdury plemienne czy pastuchowe typu: niepokalane poczęcie, przetrwanie gatunku, cywilizacja XD

Problem jest z naszą
  • Odpowiedz
Ciąża trzymając się faktów nie jest, nie była i nie będzie stanem naturalnym a jeśli już tak patrzymy to śmierć również nim jest a nawet bardziej bo faktycznie nieunikniona w przeciwieństwie do naturalnego stanu ciążowego który bardzo łatwo jest uniknąć chyba że się wierzy w jakieś bzdury plemienne czy pastuchowe XD

No ale co jest nienaturalnego w rozmnażaniu się organizmu? Ty masz chyba problem z tym że definiujesz naturalny jako stan homeostazy i
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
Na początek

nienaturalnego w rozmnażaniu się organizmu

Nic nienaturalnego jak i naturalnego ot jest bo może kilka molekuł się ulepiło bez powodu nie ma się czym podniecać.
Natomiast śmierć jest faktem bez względu na chcenie danej jednostki tak czy siak odbędzie się w przeciwieństwie do ciąży, której można zaniechać nawet bez antykoncepcji tyle że to metody obarczone skutkami ubocznymi gorszymi niż sama antykoncepcja jeśli wykluczamy tę podstawową rzecz jasna.
  • Odpowiedz
Nic nienaturalnego jak i naturalnego ot jest bo może kilka molekuł się ulepiło bez powodu nie ma się czym podniecać.

Nom.

Natomiast śmierć jest faktem bez względnu na chcenie danej jednostki tak czy siak odbędzie się w przeciwieństwie do ciąży.

Nom,
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
Ok, jak nie masz nic do powiedzenia to wjeżdżają personalia.

@PfefferWerfer: Wybacz że stwierdzam fakty do których stwierdzenia nie potrzeba nawet jednego miernego mikroblogowego detektywa. Nie moja wina¯\(ツ)/¯

Zresztą ty nie masz żadnych argumentów tylko wyjeżdzasz z jakimiś urojeniami i innymi chceniami halucynami. Faktów jest mnóśtwo i na tagu zostały wielokrotnie przedstawione, będą nadal gdy będzie potrzeba (może niekoniecznie ode mnie to zależy od chęci) ale tak jałowa dyskusja
  • Odpowiedz