Wpis z mikrobloga

Ej ale czemu Wy tu p---------e o jakimś #kiszak czy innych lodologach od paru miesięcy skoro jak interesujesz się grami to oglądasz #arhn #nrgeek #quaz #pecetowo #czuk , grajowy (OSTROŻNIE) #retrogralnia (dla koneserów) i #dodiablazgrami (groźna łysa morda w tatuażach co ekscytuje się grami na Switcha2- ma potencjał)

Jak zapomniałem wymienić jakiś rigczowy kanał to przepraszam.

#gry
CzlowiekMagnetowid - Ej ale czemu Wy tu p---------e o jakimś #kiszak czy innych lodol...

źródło: 1000007679

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CzlowiekMagnetowid: A bo się w---------ą często z swoją opinią, gdzie nie powinni i dobre mordy na tym cierpią. Taki nrgej zrobił reckę SW Outlaws i go zjechali jak burą sukę. Zresztą Quza dobrą mordę też nie raz atakowali.
  • Odpowiedz
@orgin246 No Stary, należy olać tych typów. Oni się karmią tym, że robią kontrowersje i na tym wyślwietlenia.
Dowiedziałem się od Ciebie, że prują się do ziomeczków i ich należałoby traktować tak samo jak menela, który w Krakowie zaczyna obrażać waszą ekipę, bo nie dałeś mu 2 zł- ignore & mute
  • Odpowiedz
Jak zapomniałem wymienić jakiś rigczowy kanał to przepraszam.

@CzlowiekMagnetowid: Ja bym dorzucił:
🎮 Loot na Patyku
Chłop tłumaczy różne mechaniki, np. dlaczego system walki w Wiedźminie 2 działa tak, a nie
  • Odpowiedz