Wpis z mikrobloga

@michalxd21 mi ten serial świetnie siadł od samego początku, czekam na drugi sezon. Ale rozumiem że prawaczków może troche ściskać kompleks polaczkowatości, na którym ten serial się ślizga
  • Odpowiedz
@michalxd21: Napisałem niedawno typowi, że The Last of Us 2 jest grą spoko, ale jest to też takie trochę Gearsy tzn. z trybem osłon itd. To, ło madko jak się odpalił, że głowa mała. Jak można najświętszą świętość tak ocenić. Beka z typa i tym podobnym jak Drwal J-----o, 300kultura czy Kiszak, Snejkgównojady. Oni uzurpują sobie prawo do komentowania wszystkiego, ale wychodzi to jak zawsze, czyli bekowo i żałośnie.
  • Odpowiedz
@michalxd21: ogólnie go lubię ale coraz bardziej mnie wqrwia jak się jara każdym byle gównem. "Zmieniło moje życie", "ukształtowało mnie jako człowieka", "po tym nie jestem już taki sam" tego typu teksty. Jaranie się szmirą pokroju Predator Pogromca Zabójców doprowadziło do tego, że sam skusiłem się to obejrzeć i później miałem mind fucka dlaczego on tym się tak jarał xd już o bronieniu jak lew Belli Ramsey w serialu The
  • Odpowiedz
XDDDD Gość jest niesamowity, obejrzał 1670 2 lata temu, trochę pokręcił nosem i ponarzekał, ale teraz po 2 latach zmienia zdanie bo obejrzał znowu 1 sezon i już jest zakochany, nie widzi żadnych wad.

@michalxd21: I widzisz... To paradoksalnie akurat nie jest absolutnie nic dziwnego. Między innymi ja jestem zadania, że nowych produkcji muzycznych, seriali, filmów nie powinno się oceniać zaraz po ich premierze bo zazwyczaj emocje są nie te
  • Odpowiedz