Wpis z mikrobloga

@NevermindStudios: to jest ta słynna wolność, o którą walczy prawica? Przecież zawsze narracja była taka, że nie ma czegoś takiego, jak mowa nienawiści xDDDD prawaki jakie płatki śniegu
  • Odpowiedz
@bednar_WSRH: a kto, oprócz prawicowych faszystów, popierał morderstwo?
Ludzie po prostu się śmiali, albo cieszyli, że Kirk zniknął, nikt nie namawiał do mordowania go.
co innego na prawicy, tam się popiera mordowanie ludzi z powodu ich bezdomności.
  • Odpowiedz
@NevermindStudios: ogólnie to jestem za tym, żeby ludzie ponosili konsekwencje bycia złymi i niemoralnymi gnojami. Jeżeli ktoś się cieszy ze śmierci innej osoby, to jest dla mnie logiczne, że jest to gówniany człowiek i nie zasługuje z korzystania z przywilejów jakie daje życie w zdrowym społeczeństwie i cywilizacji. Nie jest mi ich szkoda.
  • Odpowiedz
@Ulic_Qel_Droma

Jeżeli ktoś się cieszy ze śmierci innej osoby, to jest dla mnie logiczne, że jest to gówniany człowiek i nie zasługuje z korzystania z przywilejów jakie daje życie w zdrowym społeczeństwie i cywilizacji.

Gdyby człowiek próbujący zamordować Twoją rodzinę został zabity w czasie tej próby to nie ucieszyłbyś się? Czy może jesteś gównianym człowiekiem i nie zasługujesz...
  • Odpowiedz
  • 2
@wojtoon tylko my to od samego początku mówimy, to konserwy się zawsze srają o mowę nienawiści i wolność słowa, a jak przyszło co do czego, do z płaczem donoszą do pracodawców XDD
  • Odpowiedz
konserwy się zawsze srają o mowę nienawiści

@Zenek_: CO???? XDDDD

To pojęcie "mowa nienawiści" wprowadziła do polskiego prawodawstwa partia "razem"....To pewnie jacyś konserwatyści bo wprowadzili je w odniesieniu do LPGQWERTUIOP+
  • Odpowiedz