Wpis z mikrobloga

Dam sobie radę w wojewódzkim z kredytem 150k jak całe życie na wsi z rodzicami? Mam już dość sporo odłożone ale boje się że sobie nie poradzę. Kawalerki w najbliższym zaczynają się od 250k
#przegryw #samotnosc #s----------e #zalesie
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 2
@szonBojowy też mi się nie podoba wizja kredytu ale jebla dostaję na tej wsi... Nie wiem co by zmieniła przeprowadzka do miasta ale chciałbym zacząć chociaż sprobowac pracy w biurze/hybrydowej bo nie mam z nikim kontaktu w ciągu dnia
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@anonanonimowy321 czemu na ochronie? Na ten moment mam możliwość pracy zdalnej jako programista, ale chciałbym zacząć wychodzić do ludzi. Ale boje się że stracę pracę albo coś i sobie nie poradzę
  • Odpowiedz
@Szymif: Dasz radę, ja bym próbował się przeprowadzić niż siedzieć na wsi. Sam pochodzę ze wsi i wystarczy mi jak posiedzę tam od czasu do czasu przez tydzień czy dwa, na Święta itp. Szczególnie jak jest jesień/zima i ciemno po pracy to nie ma nawet gdzie pójść, bo wieś nieduża.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Darek89 właśnie nwm co dalej bo jestem raczej typem domownika, lubię wyjść na rower czy tam basen ale po zmianie stylu pracy nie wiem co dalej
  • Odpowiedz
@Szymif Możesz poszukać jakichś sportowych zajęć w grupie na przykład. Ja żeby nawiązać jakiekolwiek kontakty zacząłem grać w tenisa, zapisałem się na treningi grupowe. Zastanawiam się jeszcze nad czymś dodatkowym, by po pracy, też zdalnej, wychodzić do ludzi i kogoś poznać bo ze starych znajomych to już nikt nie został ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz