Aktywne Wpisy
nowszyja +51
Czaicie, że w 2025 roku Polacy tłumnie wykańczają mieszkania panelami winylowymi, czyli gumolitem? Plastikowe g---o, symbol biedy lat 90-tych wrócił do mieszkań jako boazeria milenialsów xDDDDD
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
źródło: images
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Z jednej strony - sypią punktami tak, że ludzie zamieniają na gift-kardy jak na naklejki z biedronki i biorą za to drukarki na potęgę - gdzie opłacalność?
Z drugiej strony - uwalają mi modele, bo wg nich to nie jest mój oryginalny model. I że mam dać zdjęcie prawdziwego wydruku.
Przykładowo:
https://makerworld.com/en/models/1803526-fiber-cable-managment-box
To klikam odwołanie, że co innego jak "real print image" jak to co pokazuje, mam dostarczyć zdjęcie z drukarki podczas drukowania czy co? ODRZUCONE:
(i że mi za to punktów odjęli, to nie muszę wspominać? Nigdy na te "gift cardy" nie nazbieram ;/ )
#druk3d #drukarki3d
źródło: IMG_20250917_154305
Pobierzźródło: obraz
PobierzJa z samych wydruków i rejtowania dostałem kartę na 40euro. Z modeli to pewnie się sypie grubo.
@dktr: bo drukarkę, filament i chwilę czasu - miałem, a to co pokazujesz - trzeba by znaleźć gdzie kupić, kupić, poczekać aż przyjdzie itd. Poza tym - skrzynki Elektro-Plast elegant "teletechniczne" mam (ethernety w domach itp sprawy) a tylko brakowało mi tacki pasujacej do nich. Czy to, co pokazujesz przypasowałoby, czy jeszcze trzeba by coś przerabiać? nie wiem, a