Wpis z mikrobloga

• 0
@WyjmijKija: to pierwsze, zużywała się bardzo ładnie i równo do niedawna ale po zmianie przełożenia na ostatnim Słomczynie czułem, że na wyjściach strasznie ją szmacę. :) Ale za dużo frajdy z tego miałem
  • Odpowiedz
@wiktorbo: albo zaczynasz odkręcać za szybko w sesji - daj dwa kółka spokojnie najpierw - albo druga sprawa - widać już znacznik czyli swoje przejechała. Na koniec żywota może się szmacić już. Mi się przód tak zrobił jak już był po prostu koniec opony powoli przynajmniej po znacznikach. Z tyłu miałem kiedyś problem i pomogło podbicie o 0,1 bara
  • Odpowiedz
  • 0
@WyjmijKija: ja koce używam, więc temperatura/ciśnienie powiedzmy, że jest pod kontrolą.

Natomiast wszystkim nam się tak działo, kolega ma identycznego Hipka, świeżą K3 z tyłu to samo, kumpel na Pani V2 to samo miał z oponami.

Dzień wcześniej na torze jeździły pitki, więc był nie nagumowany mocno.

Generalnie nic się nie stało - tak jak mówisz, to jej końcówka. Mam jeszcze 2 trackdaye, ale typowo prawo stronne - odwrócę ją,
  • Odpowiedz
  • 0
@Wykluczony: jest trochę bardziej przyczepny (tutaj akurat był Tor Słomczyn grany) ale na torze opona jest prawidłowo nagrzana i w przeciwieństwie do ulicy tutaj przyspieszasz i hamujesz.
  • Odpowiedz