Wpis z mikrobloga

@monk3i: Stare dymo letratag (albo lepsze - chińczyk "P12pro" na wszelkie dymo-zgodne taśmy) ma największą zaletę - prawie darmowe taśmy, dostępne u chińczyków w pełnej gamie kolorów, materiałów, cudów zwidów od świecących w ciemnościach po foliowe przeźroczyste... po 5zł.
  • Odpowiedz
@monk3i: w poprzedniej pracy musiałem robić masę oznaczeń na środkach produkcji i mnie to drażniło, czasu mi dużo schodziło, taki wtedy niecierpliwy byłem i ostatecznie drukowałem normalnie z kompa w edytorze tekstu czy arkuszu dostosowywałem czcionki jak chciałem, bo była duża różnorodność. Później laminowałem takie kartki ciąłem nożyczkami i na taśmę dwustronną mocniej nawet trzymało. Ot cała filozofia. Dla elektryka co zawsze jeden rozmiar i proste napisy to może ok,
  • Odpowiedz
@LRF1000W mam też taka w pracy. Tej wersji z automatycznym ucinaniem nie polecam, dziala bardzo wolno... Jak emeryt na ochronie. O wiele lepiej pracuje mi się na wersjach z ręcznym ucinaniem.
Generalnie fajny sprzęt, ale ta prędkość trochę denerwuje ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@LRF1000W mam też taka w pracy. Tej wersji z automatycznym ucinaniem nie polecam, dziala bardzo wolno... Jak emeryt na ochronie. O wiele lepiej pracuje mi się na wersjach z ręcznym ucinaniem.
Generalnie fajny sprzęt, ale ta prędkość trochę denerwuje ( ͡º ͜ʖ͡º) @monk3i
  • Odpowiedz
@LRF1000W ma świetną funkcję, że robi napisy po kolei. Np mieszkania, czyli M01 | M02 itd. Super sprawa jak robisz opisy w szafie rack. No i łatwo zrobić cluster. Mierzysz ile ma długości panel od pierwszego pola do ostatniego, dzielisz przez 24(tyle jest pól w panelach w szafie rack 19’’) no i masz w mm jaką długość ma pojedyncze pole. Ma też fajne taśmy z rurki termokurczliwej. Używam na opisy kabli
anteniarz - @LRF1000W ma świetną funkcję, że robi napisy po kolei. Np mieszkania, czy...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz