Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +719
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Ka4az +205
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz

Cope jest tak silny, ze jest to najpoważniejsze zagrozenie dla ludzkości to każdy je ignoruje, bo jest to wygodne i zakłada, ze to problem 'na kiedy indziej dla kogo innego".
No niestety nie xD
Ile razy ten temat jest na wykopie to bardzo wyraznie nakresla glupote i ignorancje użytkownikow tego portalu. Nawet znaleziska o kobietach nie zachecaja tylu debili do komentowania.
It's over.
Polecam film "Dont look up", jestesmy obecnie w 3/4 irl.
#nauka #zmianyklimatu #neuropa #bekazwykopkow #antykapitalizm #antynatalizm
źródło: comment_1665933006XdV1jsS7kjRv80F7Rx33a0,w800
Pobierz"Technologiczny"
Konkrety a nie kategorię.
Elektrownie atomowe zamiast węgla, rightno repair i kampanię anty hedonistyczno kapitalistyczne pro reduce reuse recycki
Masz sie tym przejmowac jesli ci zależy na przetrwaniu. Jesli juz dzisiaj ci sie kiepsko zyje gdy mamy zlote czasy to tak slabe jednostki jak ty sobie nie poradzą gdy zmiany klimatu, ktore negujesz sprawia, ze bedzie trudniej.
Polegasz na osobach, ktore obwiniasz za swoje problemy ze wszystko jest drogie, ze przyjda z postepem i cię uratują a sam
Teraz ty podaj konkrety czego ty chcesz oprócz COPE COPE COPE.
"Teraz ty podaj konkrety czego ty chcesz oprócz"
Uświadomic idiotom, ze maja p--------e i zyja w bance przez instynkt przetrwania, ze nie umra ze starości tylko najpewniej w wyniku konsekwencji zmian klimatu a ich zycie bedzie szybko duzo gorsze niz
Ludzie przy władzy mają największą odpowiedzialność, bo
@jegertilbake: To nie są moje problemy tylko to są ogólne problemy które są spowodowane przez religijnych eko-terrorystów.
Mam udawać, że tego nie ma?
@jegertilbake: Z tobą też nie była za ciekawe bo jedyne co potrafisz pisać to religijne eko brednie o końcu świata bo temperatura wzrośnie o pół stopnia.
Polecam na netflixie film "Platforma" nawiązujący do tego tematu metaforycznie i przy okazji dobrze zrobiony z super pomysłem.
Tak samo eksperymenty więzienne pokazuja jak władza korumpuje i zmienia ludzi
"bo temperatura wzrośnie o pół stopnia."
Jak nic nie zrobimy to srednia globalna wzrośnie o 3 i oznacza wyginiecie ludzkosci a polowa tego oznacza, ze zycie bedzie ekstremalnie trudne i niekomfortowe a wtedy twoja ignorancja i cope przestanie
Ja jedynie napisalem, ze mamy p--------e i obecnie nie ma szans na zmiane sytuacji, jedynie damage control.
Ja sie pogodzilem, ze nic nie zostanie zrobione a ty sie miotasz i jakies glupoty wypisujesz.
Poprosilem o konkrety to nie wymieniłeś żadnego, bo po prostu ich nie ma.
"Pytam się po co?
I po co tacy fanatycy jak wy się na to zgadzają ośmieszając przy tym swoją idee."
Na co konkretnie sie zgadzam? Korzystam z zycia w pełni, jestem zdrowy, mam czas i pieniądze. To tobie sie ciężko zyje i czujesz jakie ucisk ze strony EU ktory dla mnie nie jest
@jegertilbake: a to już religia
To czysta nauka.
@jegertilbake: nauka to jest przez to stopowana.