Aktywne Wpisy
kfpwa +350
#systemkaucyjny
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamiętajmy o jednej ważnej rzeczy:
- Saturatory SodaStream są produkowane przez izraelską firmę która chwali się na każdym opakowaniu wykorzystywaniem w pracy palestyńczyków, z oczywistych przyczyn nie podaje tutaj nawet linka do produktu
- Saturatory firmy Dafi są produkowane przez Polską Firmę Formaster S.A., dzięki temu kupując ich produkty wspierasz zakłady produkcyjne w Kielcach i Bilczy
Link do ich sklepu
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamiętajmy o jednej ważnej rzeczy:
- Saturatory SodaStream są produkowane przez izraelską firmę która chwali się na każdym opakowaniu wykorzystywaniem w pracy palestyńczyków, z oczywistych przyczyn nie podaje tutaj nawet linka do produktu
- Saturatory firmy Dafi są produkowane przez Polską Firmę Formaster S.A., dzięki temu kupując ich produkty wspierasz zakłady produkcyjne w Kielcach i Bilczy
Link do ich sklepu
źródło: 1503f689-7c64-415b-bb6d-6506f6f4f485
Pobierz
Afrobiker +24
źródło: temp_file5317779193824978901
Pobierz

- słuchaj duszanzkapitanad--y, potrzebujemy coś załatwić na mieście, mógłyś nas podrzucić?
- nie ma problemu
- o no to super, przy okazji przejdziemy do psiego stylisty bo nasze dzieciątko ma za tydzień wystawę psów
- mam nowe auto, nie wpuszczę do niego waszego psa bo śmierdzi
OJA_PERDOLE.EXE
Co się wtedy działo xD No moja siostra zaliczyła w---w roku, rzuciła do mnie kubkiem po kawie i zapluta darła japę że mam przeprosić jej synka i żebym się wypchał autem. Jej chłop strzelił mnie w pysk i się spytał czy ja jestem normalny że pisze kolejny bait na psiarzy na wykop? I żebym pakował się i do nich nigdy nie wracał.
Finalnie żaden pies nie wszedł mi do auta.
#psiarze #patologiazmiasta #psy #bekazpodludzi
źródło: CsblnRzUsAIuYnm
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@duszan_z_kapitana_d--y:
źródło: comment_TTkpUrJWIOiaBzGOFfU5G6CCKRHyoJMK
Pobierz