Wpis z mikrobloga

@stachuprzytelefonie: no cóż, nie wszyscy będą entuzjastami komizmu sytuacyjnego, bo nie zawsze skojarzą kontekst. A to na nim oparty jest ten serial. Ale czego się spodziewać, skoro wykopki to przecież eksperci level wyżej niż Filmweb. tu się nie ocenia, tu się wydaje wyroki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@stachuprzytelefonie: bo ludzie teraz próbują na siłę robić z siebie ekspertów i udają jakie to mają wyrafinowane poczucie humoru to raz, a dwa część żartów nawiązuję do czegoś, np. w pierwszym odcinku słynne "o k---a jesteście cali", więc jak ktoś nie zna kontekstu to od razu twierdzi, że żart był żenujący.
  • Odpowiedz
@stachuprzytelefonie: @asdfghjkl standardowo argument o poczuciu wyjątkowości tych co maja inna opinie XD ja jestem turbofanem 1 sezonu i za każdym razem jak go odpalam to leje ze śmiechu, mimo ze widziałem te sceny po 30 razy - a tutaj widze je pierwszy raz i zero beki w większości przypadków, no to chyba mogę napisać ze drugi sezon gorszy.
  • Odpowiedz
@Jestem_robotem123: to nie chodzi o wyjątkowość tylko o hipokryzję. Opinie na Filmweb również piszą ludzie, że płytki humor itp itd a wchodzisz w profil takiego delikwenta i widzisz wszystkie części american pie albo filmy vegi ocenione na 9 xD
  • Odpowiedz
@stachuprzytelefonie: Dobra rada.
Nigdy nie czytaj recenzji seriali, filmów czy nawet gier z portali typu Filmweb, GryOnline/Kinomaniak itp.
Tam większość recenzentów to jakieś frustraty są.

Co do 1670 odcinek z Hetmanem, All Inkluziw i tłumaczem wymiata. No i wynalezienie Kebsa motyw przedni. ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
Standardowo ogladam cos co mi sie podoba i leje wielekrotnie w pracy a potem otwieram wykop i okazuje sie ze serial niewypal xd

@stachuprzytelefonie: i co w związku z tym? Są ludzie którym serial nie przypadł do gustu a ty sie zesrałeś, bo są ludzie którzy mają inne zdanie niż tyxDD
  • Odpowiedz
dokładnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kino festiwalowe, moralnego niepokoju a nie jakaś rozrywka dla plebsu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kto to widzioł...

@asdfghjkl: Kurcze, to czemu moje wpisy o takich filmach na #kinozmahjongiem zyskują ledwie po parę plusów? Gdzie ci wielcy oświeceni kinomani z wypoku? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
to nie chodzi o wyjątkowość tylko o hipokryzję. Opinie na Filmweb

@Tortcebulowy: ty no ale mówimy o wykopie nie o filmwebie. Serio nie widzicie zjazdu w humorze w tym sezonie? W 1 sezonie to wyłem z beki co chwile, tutaj tak z 3 razy mniej śmiania minimum. Teksty z 1 zapadają w pamiec i weszły do mowy potocznej, tutaj sie po 4 odcinkach na to nie zapowiada.
  • Odpowiedz