Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +2835
Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
źródło: temp_file5653171721942055217
PobierzBrutalna prawda, której nikt wam nie powie, ale nie chcę, żebyście dłużej toczyli kamień, który i tak sturla się z drugiej strony górki.
Inwestowanie drobniaków typu 10, kilkanaście, kilkadziesiąt, czy 100 tysięcy złotych to jest jakiś ponury żart i mija się z celem.
Problem i powszechne kłamstwo polega na tym, że zamożność człowieka mierzy się posiadanymi pieniędzmi, a prawda jest taka, że wyznacznikiem zamożności i tego czy odnosisz zysk jest to ile mieszkań we
Inwestowanie drobniaków typu 10, kilkanaście, kilkadziesiąt, czy 100 tysięcy złotych to jest jakiś ponury żart i mija się z celem.
Problem i powszechne kłamstwo polega na tym, że zamożność człowieka mierzy się posiadanymi pieniędzmi, a prawda jest taka, że wyznacznikiem zamożności i tego czy odnosisz zysk jest to ile mieszkań we

![Szpitale przekładają zabiegi, bo NFZ nie płaci [edycja 2025]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e651cdd2df8622992dce7e129dc702ca591ed675fa66f972e7584cc252a01bef,q80.jpg)

#korposwiat #pracbaza #finanse
Pracuję jako księgowa RTR w korporacji. Poza mną w zespole są 2 inne osoby na tym samym stanowisku. Nie mamy żadnego podziału na juniora, mida czy seniora. Do czego zmierzam - pracuję już tu 2 lata i wiem, że awansu nie będzie, a co się tyczy podwyżek to tylko roczne wyrównania. Zarabiam obecnie 10k brutto i chcialabym isc dalej.
Co byscie zrobili na moim miejscu? Startowali na junior controllera w tej firmie? Zarobki na juniorze w kontrolingu w zasadzie beda takie same jak mam obecnie. Myslalam tez o jakims kursie #powerbi ale szczerze to nie wiem czy kiedykolwiek, gdzie i jak mialoby sie to przydac :/ W co byscie dalej szli? Bede wdzieczna za kazda porade - juz rzygam ta praca ;)
Tylko dodam, ze #audyt odpada.
Miasto to #wroclaw jesli to ma jakies znaczenie. Znam tez rumunski, ale to chyba zaden atut na rynku pracy.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
tak więc jeśli znasz się na tym co robisz, masz jakieś certyfikaty, to odśwież cv na linkedin dodaj tam znaczniki żeby rekruterzy zaczęli się odzywać i może coś tam sie znajdzie
@heniek_8: jak by to miało działać? Żadna firma nie zapłaci mi nawet tego co obecna, bo tutaj mam know-how, reputację, znam systemy, bazę klientów. Przy zmianie możliwa tylko obniżka pensji, żadna firma, w żadnym procesie rekrutacyjnym nie zaproponowała nawet
@mirko_anonim: a to sorki - mój opis dotyczy sytuacji kiedy ktoś nabywa kompetencje na tyle że one wyprzedzają jego wynagrodzenie
w przypadku kiedy twoje wynagrodzenie jest wyższe niż rynkowe, to ja bym się rozejrzał po firmie co ciekawego chciałbym robić gdzieś indziej - nie chcesz w audyt, ale może jakieś raportowanie sprzedaży, czy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰