Aktywne Wpisy

waro +70
Wymęczyłem 2 sezon... ze szczególnym naciskiem na słowo "wymęczyłem".
1 sezon był dla mnie po prostu ok. Nie porwał, ale dał trochę przyjemności. Za największą jego wadę uznałem dosyć małą ilość humoru sytuacyjnego. Ot, cały sezon to był taki zbiór skeczy, mniej bądź bardziej udanych.
W 2 sezonie zmienia się to diametralnie... i wyszło po prostu fatalnie.
I
1 sezon był dla mnie po prostu ok. Nie porwał, ale dał trochę przyjemności. Za największą jego wadę uznałem dosyć małą ilość humoru sytuacyjnego. Ot, cały sezon to był taki zbiór skeczy, mniej bądź bardziej udanych.
W 2 sezonie zmienia się to diametralnie... i wyszło po prostu fatalnie.
I
źródło: images
Pobierz
uncle_freddie +126
Skok na 2,00 m podczas tokijskiej ulewy, który dał Marii Żodzik rekord życiowy i wicemistrozstwo Świata (。◕‿‿◕。)
MIRROR: https://streamin.me/v/6180ceb3
#lekkoatletyka #lekkoatletykagif
MIRROR: https://streamin.me/v/6180ceb3
#lekkoatletyka #lekkoatletykagif

#wzrost #depresja #manlet #przegryw #blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
źródło: IMG_5083
PobierzMoja była była wyższa o pół głowy np xD
@Kryskamatyska: zoomerki i te z pokolenia alfa mają już od 170-180, nawet jak ktoś ma 180 cm to na obecne standardy wcale wysoki nie jest, tak inflacja wzrostowa z--------a.
za moich czasów jak miałeś 170 cm i mniej to byłeś niski, 175-178 to był taki średni wzrost, a 180 i wyżej to już
Jednak trochę ich obronie, bo niskie kobiety są często jakieś podłe i mają kompleksy to szukają wysokiego aby coś pokazać światu
@Bogeson: niskie kobiety rekompensują swoje kiepskie geny genami faceta dlatego masz te absurdalne pary typu bardzo wysoki facet i kobieta co wygląda jak dziecko przy nim. tak było od zawsze. dlatego niscy faceci mają tak p--------e i to jest fakt
i prawdą jest to że jest większa szansa, że
@haosik: no jestem, mam nieco ponad 170. Moja różowa jakieś 2 cm niższa, ale jak szpilki założy to wyższa jest. Żyjemy sobie spokojnie. Do rzeczy z ostatniej półki staję sobie na krzesełku.
jak masz ponad 30 lat i zabezpieczyłeś samicę do kopulacji to masz inną sytuację niż niski zoomer. jakbyś wrócił na rynek matrymonialny i chciał się umawiać z młodszymi laskami zoomerkami to byś miał sytuację dramatyczną raczej
@Lord-Penetrator: masz rację, ale wiesz co? normicy i natura na to nie patrzy. dla natury lepiej żeby kobieta miała dziecko z wzrostakiem nawet jeśli ma większą szansę poronić albo nawet umrzeć przy porodzie.
na przykład - polakom spada dzietność ale też widać gigantyczną inflację wzrostową. co to oznacza? że kobiety wybierają posiadanie dzieci z wysokimi facetami a niscy coraz rzadziej się
presja środowiskowa jest przeważnie taka, żeby być organizmami optymalnymi, ale presja wewnątrz gatunkowa jest taka, że być największym szczurem, najwyższym
@tubkas12: trochę mnie to bawi bo faktycznie tyczki takie, z tyłu wygląda jak dorosły a twarz i głos pacholęcia, już nie mówiąc o zachowaniu :)