Wpis z mikrobloga

Jakieś są, ale ogółem kobiety są niższe od facetów, więc trudno oczekiwać, że często zobaczysz taka konfigurację.

@Kryskamatyska: zoomerki i te z pokolenia alfa mają już od 170-180, nawet jak ktoś ma 180 cm to na obecne standardy wcale wysoki nie jest, tak inflacja wzrostowa z--------a.

za moich czasów jak miałeś 170 cm i mniej to byłeś niski, 175-178 to był taki średni wzrost, a 180 i wyżej to już
  • Odpowiedz
@technojezus: ale tu nie chodzi mirkom o to by kogoś mieć, tylko mają ból doopska że nie są oski 1,9m.

Jednak trochę ich obronie, bo niskie kobiety są często jakieś podłe i mają kompleksy to szukają wysokiego aby coś pokazać światu
  • Odpowiedz
Jednak trochę ich obronie, bo niskie kobiety są często jakieś podłe i mają kompleksy to szukają wysokiego aby coś pokazać światu

@Bogeson: niskie kobiety rekompensują swoje kiepskie geny genami faceta dlatego masz te absurdalne pary typu bardzo wysoki facet i kobieta co wygląda jak dziecko przy nim. tak było od zawsze. dlatego niscy faceci mają tak p--------e i to jest fakt

i prawdą jest to że jest większa szansa, że
  • Odpowiedz
ciekawe gdzie te wszystkie pary z nisimi facetami.

@haosik: no jestem, mam nieco ponad 170. Moja różowa jakieś 2 cm niższa, ale jak szpilki założy to wyższa jest. Żyjemy sobie spokojnie. Do rzeczy z ostatniej półki staję sobie na krzesełku.
  • Odpowiedz
@Wight: pytanie ile masz lat, jak masz ponad 30, to lekko ponad 170 cm to nie aż tak nisko, ale jeśli jesteś zoomerem to jesteś karłem z tym wzrostem.

jak masz ponad 30 lat i zabezpieczyłeś samicę do kopulacji to masz inną sytuację niż niski zoomer. jakbyś wrócił na rynek matrymonialny i chciał się umawiać z młodszymi laskami zoomerkami to byś miał sytuację dramatyczną raczej
  • Odpowiedz
@tubkas12: Też kiedyś podchodziłem tak analitycznie do świata. Moja odpowiedź to p-----l te analizy i szukaj aż znajdziesz. To uprzedzenie trochę drenuje duszę, a nie wszystkie kobiety są tak ebniete (ale sporo ich jest, poznałem je itp)
  • Odpowiedz
@Wight: no właśnie, to jak na swój wiek to ty niski nie jesteś, może lekko poniżej przeciętnej. po prostu wzrost młodym rocznikom w-----ł w kosmos
  • Odpowiedz
@tubkas12: Przy takiej różnicy wzrostu rośnie ryzyko komplikacji przy ciąży. Mam w rodzinie przypadek laska 155 i facet 185. Ciąża jest z komplikacjami bo chłopak, który ma się urodzić jest trochę za duży... Optymalna różnica to 8-15 cm. Ale obecne pokolenie ma zanik tych części mózgu, które odpowiadają za rozsądek.
  • Odpowiedz
Przy takiej różnicy wzrostu rośnie ryzyko komplikacji przy ciąży.

@Lord-Penetrator: masz rację, ale wiesz co? normicy i natura na to nie patrzy. dla natury lepiej żeby kobieta miała dziecko z wzrostakiem nawet jeśli ma większą szansę poronić albo nawet umrzeć przy porodzie.

na przykład - polakom spada dzietność ale też widać gigantyczną inflację wzrostową. co to oznacza? że kobiety wybierają posiadanie dzieci z wysokimi facetami a niscy coraz rzadziej się
  • Odpowiedz
@Lord-Penetrator: jest ten słynny przykład z porożem, że samice wybierały samców z wielkimi porożami, aż te poroża były tak wielkie że czyniły z samców kaleki, z wzrostem u ludzi może być podobnie, wysoki wzrost wcale zdrowy nie jest, ale kobiety się tym nie przejmują bo to cecha dominacyjna u zwierząt.

presja środowiskowa jest przeważnie taka, żeby być organizmami optymalnymi, ale presja wewnątrz gatunkowa jest taka, że być największym szczurem, najwyższym
  • Odpowiedz
po prostu wzrost młodym rocznikom w-----ł w kosmos

@tubkas12: trochę mnie to bawi bo faktycznie tyczki takie, z tyłu wygląda jak dorosły a twarz i głos pacholęcia, już nie mówiąc o zachowaniu :)
  • Odpowiedz