Aktywne Wpisy

NiezlyJestes +317
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

bArrek +66
Myślałem że zrywam małą suchą skórkę z ust a taki kawał żywy poszedł normalnie jakbym kawałek wary se oderwał

Quest 3 dotarł. Nauczony doświadczeniami z dwójki od razu dokupiłem strap od BoboVR ale taki z baterią i był to strzał w dziesiątkę. Bałem się że powerbank dosłownie na głowie będzie ciężki, ale tego w ogóle nie czuć, a dokupując dodatkowe baterie można grać w nieskończoność.
Przez większość czasu używam w trybie PCVR po AirLinku lub SteamVR. Jak miałem dwójkę używałem jakiegoś TP-Linka C5/C6 ze śmietnika i potrafił wykorzystać całe pasmo, ale Quest 3 wspiera WiFi 6 więc tym razem kupiłem za grosze używanego AX55 (jeszcze miał niezdjętą folię xD) i leci ~2400mbps czyli prawie dwa razy tyle co na poprzedniku, bez wyczuwalnego laga (tu dedykowany router z czystym pasmem + wpięcie routera po eth do PC to must have).
W BeatSaber jestem już mistrzem.
Widzę że Blade&Sorcery skończyli, grałem to na wczesnej becie.
Biorę się za HL:Alyx.
Ale co dalej? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gry #pcmasterrace #steam #oculus #oculusquest #wirtualnarzeczywistosc
źródło: zzz
PobierzNatomiast widzę że przez te 7 lat sporo się podziało jak chodzi o Skyrima VR więc obadam temat. Dzięki
Jak już przy tej grze jesteś to po ograniu jak będziesz miał niedosyt, polecam moda levitation. Nie ma co ukrywać, że lepszej wysokobudżetowej gry z interesującą fabułą już nie uświadczymy na VR, a ten mod spędzić jeszcze więcej czasu z HL:Alyx.
źródło: 1000040054
Pobierz@Atreyu: ale dwójka też wifi 6 wspiera.
Po HL:A będziesz miał wrażenie że każda kolejna gra to jakaś bieda. Ale możesz spróbować Lone Echo
Ale z innych fajnych pozycji obczaj sobie Super Hot VR polska produkcja <- tego nie piracimy :D
@Atreyu: widzę że w VR to dalej jest 2021 rok.
W co ty grałeś na Quest 2 że takie odkrycia gier robisz? xD
Ogólnie modowanie Skyrima potrafi być drogą przez mękę, ale warto.
https://www.reddit.com/r/skyrimvr/s/fjf4Ga7ezO
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-18 144610
PobierzMnie ostatnio bardzo pozytywnie zaskoczyły Wormsy na VR (inna nazwa) oraz Tea for God (Tea ma demo, więc możesz sobie pyknąć, tylko musisz mieć dużo wolnej przestrzeni żeby fajnie wejść w imersje)