Wpis z mikrobloga

widzowie atora sobie wmówili że on sie czasem może bać publikować tych tajnych informacji, oraz czy musi zmienić lokalizacje bo pewnie panowie w czarnych garniturach go śledzą

nie mogę nerwowo jak se głębiej pomyślę że my tych ludzi spotykamy na mieście i mijamy...

#ator #wideoprezentacje #szury #bekazfoliarzy #bekazszurow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji
eSUBA94 - widzowie atora sobie wmówili że on sie czasem może bać publikować tych tajn...

źródło: image

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eSUBA94: Spójrz na styl jaki został napisany ten komentarz. Każde osobne słowo z dużej litery, dokładnie tak jak podpisuje tytuły swoich filmów ator. Ja niczego nie sugeruję, ale co jeżeli komentarz napisał sam jeden z nich? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@eSUBA94: @Robson1416 Nie znoszę atora, ale to nie były pytania do niego chyba. Brodacz twierdzi, że pisze do niego bardzo wpływowa osoba " jeden z nich" jak go nazywa i widzowie zadają pytania do tego jednego z nich. Ja osobiście uważam, że ator sam sobie pisze te listy, bo coś podejrzenia dużo w nich lizania mu tyłka jaki to jest cudowny.

Jak by się zastanowić trochę bardziej, to jest
  • Odpowiedz
  • 0
@hrabiamontechristo1838: cholera faktycznie, kojarzę tą akcje, jakiś kanał nawet o tym nagrał że jacyś tajemni ludzie do niego piszą ale myślałem że to było z rok temu

może ojwojtek do niego pisze dla beki z hotelu
  • Odpowiedz