Wpis z mikrobloga

@onepnch:
Android YT Revanced: ustawienia > różne > oszukaj strumienie wideo > ustaw na android VR i wybierz domyślny język na jakiś egzotyczny, najlepiej ze szlaczkami - tych nie wspierają jeszcze.
Desktop:

https://wykop.pl/link/7789463/youtube-wprowadza-dubbing-do-wszystkich-filmow-tworcy-zyskaja-miliony-widzow/komentarz/133024607/to-fenomenalny-przyklad-enshitification-ulomni-amerykanie-znaja-tylko-swoj-angielski-a-jak-ktos-zna-dwa-to-jest-dla-nich-poliglota-co-za-irytujace-gow#133040179
Zcooger - @onepnch: 
Android YT Revanced: ustawienia > różne > oszukaj strumienie wid...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
Android YT Revanced: ustawienia > różne > oszukaj strumienie wideo > ustaw na android VR i wybierz domyślny język na jakiś egzotyczny, najlepiej ze szlaczkami - tych nie wspierają jeszcze.

@Zcooger: W wersji 20.13.41 mam już normalnie wybór ścieżki dźwiękowej w tym samym miejscu co zmianę jakości/szybkości odtwarzania, podobnie jak na desktopie.

Przed tytułami pokroju "Czy warto kupować pokład parowy w roku 2025" nie chroni, ale najważniejsze, że nie ma
  • Odpowiedz
@Szysznik: Też mam po aktualce, ale ostatnio np. odpaliło mi TELEDYSK z dubbingiem i do wyboru była tylko polska ścieżka xD Więc niby działa, ale nie do końca.

EDIT: Pa tu xD
Funky666 - @Szysznik: Też mam po aktualce, ale ostatnio np. odpaliło mi TELEDYSK z du...
  • Odpowiedz
@Package: Uwierz mi, warto, ma tyle funkcji, że szok. I to jedyna apka, na której da się przewijać streamy (np. cały Pol'and'Rock na tym oglądałem), bo nawet YT w przeglądarce nie pozwala. Do tego masz sponsorblocka, minimalizowanie, wyłączanie ekranu i masę innych bajerów.
  • Odpowiedz