Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@G06DbT Tak już nawet nie śmieszkując, to jestem zdziwiony w jakim stanie jest cera kobiet bez makijażu, myjąc twarz wodą nie zdarzają mi się pryszcze ani syfy i rozumiem, że hormonalnie się różnimy od kobiet w kwestii zmian w każdym miesiącu, ale czy to nie właśnie te tony nakładanej chemii dzień w dzień zbierają swoje żniwa?
  • Odpowiedz
ale czy to nie właśnie te tony nakładanej chemii dzień w dzień zbierają swoje żniwa?

@Fjubens: na pewno nie pozostaje to bez długotrwałego wpływu, choćby przez to, że skóra nie oddycha
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Damntrain Mi się wydaje, że część dni też usypiają w pełnym makijażu. Niby to powszechna wiedzą, że demakijaż przed snem, ale wróci nawet z imprezy padnięta albo po pracy drzemkę 15-minutową sobie zrobi, która się okaże spaniem do godzin porannych i d--a.
  • Odpowiedz
@Fjubens: "płeć piękna"

Swoją drogą, gdyby nie było przyzwolenia na makijaż u bab, to o wiele ciężej by miały. Najbardziej to i tak mnie śmieszą spermiarze, którzy spermią do jakichś wytapetowanych karyn ze sztucznymi cyckami. Ostatnio na twitterze widziałem się zachwycali jakąś karyną z tureckiej drużyny siatkarskiej, która wyglądała jakby miała kilo tynku na ryju, autentycznie byli tacy, co się tym zachwycali xDDD
  • Odpowiedz
@Masterpolska94: spermiarze to spermią do *dosłownie wszystkiego* więc to nie argument. Widziałem screena gdzie jakiś wykopek wrzucił zdjęcie cycków Kononowicza i komenty spermiarzy pod spodem
  • Odpowiedz
spermiarze to spermią do *dosłownie wszystkiego* więc to nie argument. Widziałem screena gdzie jakiś wykopek wrzucił zdjęcie cycków Kononowicza i komenty spermiarzy pod spodem

@gorobei: to tylko część problemu. Znam Datezone od lat, jego wczesne proto wersje w formie innych portali również. Faceci potrafią tak walić do byle czego, że przeraziłbyś się jak nauczyciel z Great Teacher Onizuka. Korwin miał 100% rację, facet jak jest zdesperowany i spompowany, to wyłomocze
  • Odpowiedz
przeraziłbyś się jak nauczyciel z Great Teacher Onizuka.

@PowiatowyBanan: dygresja: pijesz do jakiejś konkretnej sceny czy po prostu do dyrektora po zezłomowaniu jego ukochanej Cresty?
  • Odpowiedz