Wpis z mikrobloga

Wracam z tygodniowego bana za "obrazę ruskiej flagi i rosji" w dzień ataku ruskich dronów na Polskę xDDDD

To jest poważny portal. Ten portal jest poważny! I tworzony przez użytkowników!

To mój kolejny ban. W 2022 tuż po rozpoczęciu pełnoekranowego ataku ruskich na Ukrainę i dzień po zbombardowaniu przez ruskich teatru w Kijowie pełnego dzieci miał miejsce wypadek ruskiego samolotu transportowego, który transportował ruskich żołnierzy. Napisałem wówczas, że mam nadzieję, że ostatnie sekundy życia minęły najeźdźcom w cierpieniach za co dostałem miesiąc odpoczynku od tego posranego portalu xDDD

#oswiadczenien #wojna #rosja #ukraina #moderacjacontent #bekazpodludzi #patologiazewsi
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kismeth: człowieku ja tu wyłapałem kiedyś bana, bo wkleiłem 30-sekundowy materiał publikowany w TV (Polsat chyba). I nie chodziło o copyright, tylko o to, że w tym materiale mówili, że lewacy częściej niż statystyczny obywatel mają problemy psychiatryczne.
  • Odpowiedz
@fornson23: prawicowe płatki, lewicowe płatki jeden karabin. Mi po każdej gorętszej dyskusji z jednymi czy drugimi potrafią znikać wpisy sprzed roku ¯\(ツ)/¯
Niemniej jak się jeden burak z drugim nie potrafi zachować to ban jak najbardziej się należy. Mi się jakoś nigdy takowy nie zdażył pomimo usilnych prób niektórych userow.
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Moskvin: napisz coś krytycznego o Trumpie (tak dla testu). Nawet go nie obraź, tylko po przecinku napisz "k---a" albo "ja p------e". Nawet dostałem kasowanie komentarza za "idiotę Trumpa". Nie dostaniesz +18 od moderatora. O nie, nie, nie. Od razu jest to kasowane w mgnieniu oka. A jako, że wiem jak działa moderacja, to wiem, że ktoś musi kapować.
  • Odpowiedz