@M4rcinS: ale nawet wtedy musiałby udowodnić że nie jest przebudzony. Kurła przypomina mi to styl Caleiba też każdy miał trafić pod sąd i nic. No bo co będą ścigać każdego wyskrobka za rzucanie tekstów o byciu ruską cebulą czy innym szpionem sądy nie zajmują się takimi pierdołami. Nie wiem nie rozumiem fenomenu Dzikiego. Ok każdy może sobie vlogować ale wypadałoby mieć jakąś wiedzę w temacie i nieco samokrytyzmu. Chłopskim rozumem
@M4rcinS: Ale ty rozumiesz, że on merytorycznie się wypowiedział i niczego nie zasugerował? XD ja mam nadzieję, że będziesz wlasnie płakać przed sądem ze to tylko taka zabawa z kolegami
@M4rcinS: Ale ty rozumiesz, że on merytorycznie się wypowiedział i niczego nie zasugerował? XD ja mam nadzieję, że będziesz wlasnie płakać przed sądem ze to tylko taka zabawa z kolegami
Dziki Trener straszy, że następny tydzień nie będzie radosny dla osób, które na podstawie ostatnich nagrań o to, że jest ruskim dezinformatorem.
@M4rcinS: Jeśli on myśli, że pozew dojdzie do kogoś w tydzień to gratuluję. Polska to kraj gdzie pisma urzędowe z ulicy na ulice obok siebie potrafią iść 2 tygodnie albo więcej
@M4rcinS może dlatego, że ma mieszkanie 25k/m2 i duży kredyt do spłacenia? Musi jeszcze tak garść kilka lat. Nie ma lekko ;) wiem, bo widuje go na spacerkach. Nie nie powiem gdzie, bo szanuję prywatność innych.
#polskieonuce #bekazpodludzi #4konserwy #neuropa
@dumbass223: Może od nadmiaru teścia, który se w dupę pakuje?
Nie wiem nie rozumiem fenomenu Dzikiego. Ok każdy może sobie vlogować ale wypadałoby mieć jakąś wiedzę w temacie i nieco samokrytyzmu.
Chłopskim rozumem
@Zly_On: 🤡🤡🤡
@M4rcinS: Jeśli on myśli, że pozew dojdzie do kogoś w tydzień to gratuluję. Polska to kraj gdzie pisma urzędowe z ulicy na ulice obok siebie potrafią iść 2 tygodnie albo więcej
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
"Jeśli wydaje wam się, że jestem taki i taki - to macie racje - wydaje wam się"
@edit
Zachowaniem i inteligencja też nie grzeszy
ZSRRał* ( ͡° ͜ʖ ͡°)