Aktywne Wpisy

tesknilam_ +363
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +425
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

-Dla mnie najważniejsza jest moja przyjemność, żeby mi było dobrze.
-Przyjemność czyimś kosztem?
-Absolutnie nie.
-Czyli jesteś weganinem, prawda?
-Yyy, nie, mięso jest smaczne XD.
#weganizm #wegetarianizm #bekazmiesozercow
Argumenty o organach skomentuje tak, widzisz podobieństwa, ale nie widzisz różnic, albo jest umniejszasz. Nie dziwie sie, bo żyjemy w świecie w którym już nawet ten ukochany pierwiastek rozumu u
Religijne p--------o bez żadnego poparcia w dowodach. To, że ktoś nie ma zdolności to kontemplacji to powód, żeby mu zadawać ból, torturować, mordować? Żałosne, taki uduchowiony, a moralności brak.
@666-666: ale nie chcę. (Tzn. tak po prawdzie, to mało jem mięsa bo co za dużo to niezdrowo).
@666-666: hm... ale Ty nic złego nie napisałeś (bo za tym, że trochę bez sensu). Z resztą to nie podpada pod hedonizm, bo jest to coś innego, ale jak bardzo chcesz to możesz to podpiąć pod hedonizm nie mam problemu z Twoją opinią, bo to tylko Twoja opinia, nic więcej.
A "z trzeciej strony", nie bardzo rozumiem po co potępiać hedonistów,
Sam z siebie jestem za leniwy na wprowadzanie takich zmian.
Nie łapiesz. Chodzi o przyzwyczajenia.
@666-666: zwyczajnie nie wiesz co to jest hedonizm, dlatego tak Ci brzmi.