Aktywne Wpisy

jmuhha +18
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego kierowcy pozwalają jeździć dziecku bez przypiętego wozka? ლ(ಠ_ಠ ლ)
źródło: 1000021960
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000021960
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Będzie to opinia osoby co w ogole nie jada kebabow. Dla mnie to wszsystko smakuje tak samo slabo - niskiej jakości i wątpliwe mięso, zawsze turbo przesolone, pare warzyw i majonezowe sosy.
Oyche tak nie smakuje, po raz pierwszy mialem tam w miare normalne mieso, swieże warzywa i calkiem niezle sosy, przynajmniej na jogurcie. Niezłe, ale bez wow. Bulka byla fajna, lekka. Porcja duza, tylko tego sera to moze łyżeczkę dali ;)
Nie jest są to jakieś wyżyny kulinarne, ale jak na bułę z mięsem i warzywami to całkiem spoko. Na pewno bije na głowę te wszystkie kule słonego gówna. Aczkolwiek dwugodzinnych kolejek to kompletnie nie rozumiem ;)
#jedzenie71
@o__0 no na pewno nie jest to tak dobre, jak cieplutki przy budzie, ale no jakis obraz daje. Dalej to tylko buła z mięsem ;)
Co do samej jakości składników i kompozycji to dla mnie absolutna topka, ale też nie jadłem wszystkiego, nie jestem koneserem kebabów i każdy ma