Wpis z mikrobloga

Zjadlem dziś tego calego ojcze kebaba, zamowilem sobie na dowóz z huty grabiszynskiej gemuse.

Będzie to opinia osoby co w ogole nie jada kebabow. Dla mnie to wszsystko smakuje tak samo slabo - niskiej jakości i wątpliwe mięso, zawsze turbo przesolone, pare warzyw i majonezowe sosy.

Oyche tak nie smakuje, po raz pierwszy mialem tam w miare normalne mieso, swieże warzywa i calkiem niezle sosy, przynajmniej na jogurcie. Niezłe, ale bez wow. Bulka byla fajna, lekka. Porcja duza, tylko tego sera to moze łyżeczkę dali ;)

Nie jest są to jakieś wyżyny kulinarne, ale jak na bułę z mięsem i warzywami to całkiem spoko. Na pewno bije na głowę te wszystkie kule słonego gówna. Aczkolwiek dwugodzinnych kolejek to kompletnie nie rozumiem ;)

#jedzenie71
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pasta_alla_carbonara @pasta_alla_carbonara Nie wiem jak to wygląda na Szewskiej, ale Huta i ND mają sporo opinii, że kebaby są nierówne. Do mojego z Huty gdy go próbowałem krótko po otwarciu nie można było się przyczepić także w kwestii ilości sera. Być może po prostu miałem szczęście.

Co do samej jakości składników i kompozycji to dla mnie absolutna topka, ale też nie jadłem wszystkiego, nie jestem koneserem kebabów i każdy ma
  • Odpowiedz