Aktywne Wpisy

straszny_cham +254
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
BartoszBrz +101
Praca na Tirach ma ten Plus. Że człowiek nie musi z rana dojeżdżać zbiorkomem do kołchozu. Wystarczy tylko przenieść się z łóżka na fotel kierowcy. I już chłop na stanowisku pracy :D
#zycietruckera
#zycietruckera
źródło: IMG_9443
Pobierz

![[EN] W Anglii dziennie do 30 ludzi jest aresztowanych za memy.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/809120496690b1901641308518ba0323f04a0fc63bac8ae8352fab907f8d7f06,q80.jpg)
Czołem Miruny!
Oto moje wymagania tinderowe:
- żeby nie była ulana (sam trenuje i dbam o siebie)
- bez tatuaży
- bez dzieci (nie mam swoich, chce założyć własną rodzinę)
- żadna rozwódka
- przynajmniej w moim wieku (36) a najlepiej młodsza z oczywistych względów wymienionych wyżej
- żeby miała dobre serce, nie imprezowała non stop, była lojalna, umiała gotować i pomóc w domowych obowiązkach.
No i to na tyle. Nie mam szczególnych wymagań co do urody, bo jestem w wieku w którym patrzę na inne cechy (co mi po wyglądzie, jak z pustego nawet Salomon nie naleje)
Czy to spore wymagania? Bo filtrując profile 98% ląduje po lewej stronie ekranu. Same lajki od grubych, brudnopisów albo lasek 40+, które piszą że chcą mieć dziecko (gdzie szansa na urodzenie chorego dziecka jest mega duża i uznaje się to za ciążę geriatryczna). A jak już mnie sparuje z pozornie fajną dziewczyną, to albo ghostuje albo zaburzona, straumatyzowana itp. No masakra totalna…
Czy kochane Miruny macie podobne doświadczenia w tym ścieku, zwanym Tinder?
Pozdrawiam
@Tomba: obiektywnie nie, realistycznie tak.
@Tomba: Musisz uderzać w młodsze. 36 lat to już stara d--a, dolicz minimum 3 lata na lepsze poznanie i testowanie - no chyba, że chcesz dzieciaka robić ze świeżo poznaną laską to krzyż na drogę i machający papież. 39-letnia kobieta ma około 4% komórek jajowych, tak że powodzenia w staraniu się o dziecko z taką.
Plus
Nic strasznego, ale to już jest zbyt późno na szukanie i zakładanie dużej rodziny.
Tak jak Mirek wyżej pisał, 32 lata maksymalnie, co dalej to adopcja.
Sama mam 29 i tak naprawdę póki nie złapie umowy o pracę to nie chcę mieć dziecka, bo to głupota. Zostałabym z niczym, ani umowy ani ubezpieczenia ani środków do
A nie, jednak nie spełniam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: (((...)))
Pobierz