Wpis z mikrobloga

#tinder #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski

Czołem Miruny!
Oto moje wymagania tinderowe:
- żeby nie była ulana (sam trenuje i dbam o siebie)
- bez tatuaży
- bez dzieci (nie mam swoich, chce założyć własną rodzinę)
- żadna rozwódka
- przynajmniej w moim wieku (36) a najlepiej młodsza z oczywistych względów wymienionych wyżej
- żeby miała dobre serce, nie imprezowała non stop, była lojalna, umiała gotować i pomóc w domowych obowiązkach.

No i to na tyle. Nie mam szczególnych wymagań co do urody, bo jestem w wieku w którym patrzę na inne cechy (co mi po wyglądzie, jak z pustego nawet Salomon nie naleje)

Czy to spore wymagania? Bo filtrując profile 98% ląduje po lewej stronie ekranu. Same lajki od grubych, brudnopisów albo lasek 40+, które piszą że chcą mieć dziecko (gdzie szansa na urodzenie chorego dziecka jest mega duża i uznaje się to za ciążę geriatryczna). A jak już mnie sparuje z pozornie fajną dziewczyną, to albo ghostuje albo zaburzona, straumatyzowana itp. No masakra totalna…

Czy kochane Miruny macie podobne doświadczenia w tym ścieku, zwanym Tinder?
Pozdrawiam
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@czescmampytanie i to właśnie ponura wizja rzeczywistości, poza apkami randkowymi nie mam możliwości poznać kogoś na żywo. Praca, treningi plus mieszkam w domu w lesie na odludziu
  • Odpowiedz
bez dzieci (nie mam swoich, chce założyć własną rodzinę)

przynajmniej w moim wieku (36)

@Tomba: Musisz uderzać w młodsze. 36 lat to już stara d--a, dolicz minimum 3 lata na lepsze poznanie i testowanie - no chyba, że chcesz dzieciaka robić ze świeżo poznaną laską to krzyż na drogę i machający papież. 39-letnia kobieta ma około 4% komórek jajowych, tak że powodzenia w staraniu się o dziecko z taką.

Plus
  • Odpowiedz
  • 2
@Pawulon_Dla_Starych jestem tego świadomy, dlatego celuje właśnie w młodsze. Ale znaleźć niedzieciata, nie wytatuowaną, będącą choć pozornie materiałem na żonę, to już łatwiej odtworzyć scenę z m:i, gdzie Tom Cruise wystartował z samolotem, trzymając się drzwi.
  • Odpowiedz
@Tomba: ty potrzebujesz na bide 10 lat młodszej jeśli chcesz założyc rodzine i miec dzieci i jeszcze do tego żeby była normalna i bez swoich dzieci XD w polsce niestety niewykonalne. Albo kupuj bilet na filipiny albo bierz dzieciatą w swoim wieku bo i o takie mega trudno w tym cuckoldstanie
  • Odpowiedz
@Tomba: idź na Badoo. 36 lat to późno na zaczynanie, już jesteś skazany na szukanie młodszych i jak to (już nie pamiętam kto dokładnie) przedstawiciel pokolenia Z powiedział: najtrudniejsze na początku handlowania jest to, że konkurujesz o te same kobiety rówieśnikami i starszymi (30-40 lat i wyżej).
  • Odpowiedz
@Pawulon_Dla_Starych: nie no, są jeszcze takie. Ale bardzo mało, i skręcające w lekki autyzm.
Nic strasznego, ale to już jest zbyt późno na szukanie i zakładanie dużej rodziny.
Tak jak Mirek wyżej pisał, 32 lata maksymalnie, co dalej to adopcja.
Sama mam 29 i tak naprawdę póki nie złapie umowy o pracę to nie chcę mieć dziecka, bo to głupota. Zostałabym z niczym, ani umowy ani ubezpieczenia ani środków do
  • Odpowiedz
  • 1
@De_Fault dalej wierzę, że wykonalne ( ͡° ͜ʖ ͡°) byłem z Azjatką i to są generalnie straszne materialistki, więc podziękuję
  • Odpowiedz
@Tomba: Aha no to luz. Jak byłeś z jedną to faktycznie już wszystko wiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) No i polki wcale nie są materialistkami, nic a nic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@Olsea na Badoo to samo. Na Boo to samo, na Bumble to samo. Niestety temat już przerabiany ( ͡° ͜ʖ ͡°) o konkurencję się nie martwię, bo w loterii genetycznej mi się bardzo dobrze wylosowało (obiektywnie, bo subiektywnie oceniam się niżej), mam bardzo dobrą prestiżową pracę (projektuję komponenty do samolotów), poukładane życie i jestem dość sprawny fizycznie (25 lat trenuje karate i kilka innych dyscyplin niewiele krócej).
  • Odpowiedz
  • 0
@De_Fault fakt, próbka statystyczna turbo mała ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale mogę się jeszcze ratować dowodami anegdotycznymi, bo byłem u niej w kraju, widziałem, słyszałem i oceniłem. W Polsce to samo no cóż zrobić mój Panie…
  • Odpowiedz
@Tomba: tinder to szambo, i do tego przebrane, więc [zawartość szamba] jaka w nim jest dostępna to taka która nie wzbudziła zainteresowania innych szambonurów (albo została spożyta i wysrana z powrotem). Smacznego. A, i pamiętaj żeby zapłacić za przywilej wędkowania bo inaczej nawet ekskrementów nie złowisz.
gorobei - @Tomba: tinder to szambo, i do tego przebrane, więc [zawartość szamba] jaka...

źródło: (((...)))

Pobierz
  • Odpowiedz
@Tomba kobiety, ktore szukasz sa albo zajete albo nienormalne (nie napisze brzydziej, bo nie mam ochoty na dostanie bana). Czemu wcześniej nie szukałeś tylko dopiero ostatnio?
  • Odpowiedz
@Tomba: patrzcie go, jakie ma wymagania! ty jesteś w takim wieku że trumnę powinieneś wybierać i miejsce na cmentarzu a nie rodzinę zakładać, patriarchalny roszczeniowy dziaders, co złego w byciu ulaną? Albo w tatuażach na cycach dupie i japie? Może jeszcze powiesz że trzycyfrowy przebieg to za dużo, co? Męski szowinista i tyle w temacie
  • Odpowiedz