Aktywne Wpisy

r5678 +16
#motoryzacja #samochody
Lubię zielony kolor podświetlenia. zawsze lubiłem, już od czasów golfa 2.
Tak samo taki minimalizm, że nic Ci nie nawala po oczach tylko podświetlone to co potrzeba. W saabach kiedyś był taki tryb nocny, że świecił się tylko prędkościomierz.
Lubię zielony kolor podświetlenia. zawsze lubiłem, już od czasów golfa 2.
Tak samo taki minimalizm, że nic Ci nie nawala po oczach tylko podświetlone to co potrzeba. W saabach kiedyś był taki tryb nocny, że świecił się tylko prędkościomierz.
źródło: 20251102_183019
Pobierz
jacas +97

#karmengulowtajlandi #przegrywpo30tce #pracazdalna #praca #jdg #firma #azja #zarabianie #depresja #samotnosc
Leć na lewo byczq cały zysk dla ciebie mordo wtedy jest
@Kojot2077: jak to nie. Ja zbierałem na ten wyjazd z 2 lata xd na kołchozie bym jeszcze szybciej uzganiał te 15-20k.
Gdzie się podziały tamte prywaciarze ehhh
@Kojot2077: tym bardziej boli że teraz się nie da ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Karmengulo: Mam znajomego, który ma 166 cm wzrostu, lekka nadwaga, prokastynacja przez którą napisanie doktoratu ciągnął kilka lat i utknął w pracy na polibudzie, bo nie udało mu się znaleźć pracy w swojej branży. Mega
@Kitty88: to będzie strzał w kolano bo mieszkam w rodzinnym na wsi gdzie nie ma pracy w promieniu 15km. A w promieniu 30k tylko kurierka, uber i sprzedaż fotowoltaiki. Przeprowadzka do wojewódzkiego postawi mnie w jeszcze gorszej sytuacji w której jestem teraz bo dojdą koszty najmu a bez doświadczenia i tak czekałaby mnie praca za minimalną. W pewnym sensie sam sobie ukręciłem na
@Karmengulo: Niekoniecznie. Masz Jdg więc możesz w jej ramach znaleźć współpracę. Kurierka też spoko, bo wystawisz fv i zrobisz obrót. Możesz być przedstawicielem handlowym, w zależności od branży dojdą wyjazdy i koszta paliwa, ale to praca pozwalająca na elastyczność, a doświadczenie masz, pozostaje kwestia "sprzedania" się kontrahentowi.
@Kitty88: rozważam taką ewentualność w ostateczności tylko wtedy całkowity brak życia bo 8h pracy + 2h na dojazdy a gdzie jeszcze chociaż 3h na podtrzymanie firmy i tych paru klientów których jeszcze mam.. nie mówiąc o rozwoju. Chyba już lepiej wtedy zamknąć wszystko w p---u, podziękować zusowi za wyniszczającą współpracę i jechać na saksy do kołchozu albo na truskawki.