Aktywne Wpisy
Warcomx +24
Że też niektórzy nie boją się wozić dzieciaków w takich złomkach, a inni podbijać przeglądów się nie boją.
Zdjęcie opon w komentarzu.
#motoryzacja #heheszki #patologiazewsi #samochody
Zdjęcie opon w komentarzu.
#motoryzacja #heheszki #patologiazewsi #samochody
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Maye +98

źródło: obraz
Pobierzźródło: temp_file98396029887878189
Pobierz@monky: czyli "na złość mamie odmrożę sobie uszy i powiem, że to jej wina" xD
Ja uber prawak od urodzenia miałbym nie być wtajemniczony do wykopowego podziemia konserwatywnego? xD Teraz właśnie przyznałeś, że doskonale zdajesz sobie sprawę z manipulowania treściami przez neuropę ale usprawiedliwiasz to jakimś z d--y wziętym argumentem, że my robimy
źródło: temp_file1316634244708539724
Pobierz@LukaszN: Owszem, tak było. To, że czegoś nie wiesz, nie oznacza, że to nie istnieje. Zwykły błąd logiczny z twojej strony. Daj se siana i ogarnij się.
Człowieku ale to są tylko twoje z tyłka wyjęte wymysły. Ty sobie poprostu to wmawiasz, bo Ci się to zwyczajnie w głowie nie mieści, że skoro wy tak robicie to my musimy robić tak samo. Zarzucasz mi syndrom oblężonej twierdzy a sam wyjeżdżasz z czymś takim xD
Przypominam że na istnienie neuropowych discordów są dowody. A ty masz jakieś
źródło: temp_file3276973013254443170
PobierzPamiętam jak dało się nawet jako moderator moderować cudze wpisy i zawsze podkreślałam błędy, aż nauczyli się pisownie sprawdzać i dedykowali komentarze pisane poprawnie dla mnie.
Stare, dobre czasy ;D
źródło: temp_file8888100208803521053
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Miło że się pytasz, ale zajęta jestem.