Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@monky: hmm a gdyby tak zacząć stosować się do regulaminu portalu, żeby wytrącić b--ń z rąk tych przeklętych moderatorów, by nie mieli jak przyczepić się do oblężonego w swojej twierdzy Mirka myślącego, że się na niego uwzięli? Niee, to by było za trudne. Przecież prościej jest okopać się w swoich urojeniach i zwalić winę na ludzi wykonujących po prostu swoją pracę.
LukaszN - @monky: hmm a gdyby tak zacząć stosować się do regulaminu portalu, żeby wyt...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@LukaszN a może ja to robię specjalnie aby udowodnić, że opowiadają się za jedną ze stron? Moderacja z zasady powinna działać 24h i reagować na wszystko co niezgodne z regulaminem. Ale oni pierwsze co robią, to reagują na hurtowe zgłoszenia neuropy przesiadujących wspólnie na serwerach discorda. Przypominam, że ugadywanie się na manipulowanie treściami na tym przybytku również jest nie regulaminowe i zostało to neuropie udowodnione już nie raz. Ale to mój
monky - @LukaszN a może ja to robię specjalnie aby udowodnić, że opowiadają się za je...

źródło: temp_file98396029887878189

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@LukaszN więc prosiłbym na przyszłość nie pieprzyć mi tu o jakiejś mojej wyimaginowanej oblężonej twierdzy. Z góry dzięki i pozdrawiam 🫡
  • Odpowiedz
a może ja to robię specjalnie aby udowodnić, że opowiadają się za jedną ze stron?

@monky: czyli "na złość mamie odmrożę sobie uszy i powiem, że to jej wina" xD

Moderacja z zasady powinna działać 24h i reagować na wszystko co niezgodne z regulaminem. Ale oni pierwsze co robią, to reagują na hurtowe zgłoszenia neuropy przesiadujących wspólnie na serwerach
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@LukaszN ahhh co za cudowny merytoryczny komentarz. Tylko ten fragment jest wart podkreślenia:

Do discorda nawet się nie będę odnosił, bo konserwy robią dokładnie to samo, ale może nie jesteś odpowiednio wtajemniczony xd

Ja uber prawak od urodzenia miałbym nie być wtajemniczony do wykopowego podziemia konserwatywnego? xD Teraz właśnie przyznałeś, że doskonale zdajesz sobie sprawę z manipulowania treściami przez neuropę ale usprawiedliwiasz to jakimś z d--y wziętym argumentem, że my robimy
  • Odpowiedz
takbyloniezmyslam.png Byłem tym rumunem wiszącym po dwa dni xD

@LukaszN: Owszem, tak było. To, że czegoś nie wiesz, nie oznacza, że to nie istnieje. Zwykły błąd logiczny z twojej strony. Daj se siana i ogarnij się.
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@LukaszN

Siedźcie sobie na discordach, signalach, whatsappach, nawet na grupkach na FB

Człowieku ale to są tylko twoje z tyłka wyjęte wymysły. Ty sobie poprostu to wmawiasz, bo Ci się to zwyczajnie w głowie nie mieści, że skoro wy tak robicie to my musimy robić tak samo. Zarzucasz mi syndrom oblężonej twierdzy a sam wyjeżdżasz z czymś takim xD

Przypominam że na istnienie neuropowych discordów są dowody. A ty masz jakieś
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@Olsea dokładnie o to mi chodzi. Na zrobienie porządku z tą patologią to nie ma czasu/środków. Ale za to są moce przerobowe na zajmowanie się moderacji wyszukiwaniem i moderowaniem wpisów z wulgaryzmami albo takich gdzie ktoś nie dodał tagu polityka..
  • Odpowiedz
@monky: szkoda że nie zatrudniają, ja za dzieciaka moderowałam fora zawsze na plemionach i tym podobnych, zawsze dbałam o gry, aktywność i miłe spędzanie czasu.
Pamiętam jak dało się nawet jako moderator moderować cudze wpisy i zawsze podkreślałam błędy, aż nauczyli się pisownie sprawdzać i dedykowali komentarze pisane poprawnie dla mnie.
Stare, dobre czasy ;D
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Olsea nawet się nie łudziłem. To normalne, że zdrowe na umyśle różowe są w dzisiejszych czasach jak jednorożce - niby wszyscy o nich mówią, a jak przychodzi co do czego, to ciężko spotkać na żywo ( ͡º ͜ʖ͡º)

• Odpowiedz