Aktywne Wpisy

rosen +9
Mateo353 +22
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

#nrgeek #kiszak
jesli nei przeszedles to robisz "pierwsze wrazenia" a nie "recenzje"
@ActiveekHere: Krzychu jest staroszkolnym geekiem - to jest pokolenie ludzi, którzy realnie czerpią przyjemność z grania a nie są koniunkturalistami, którzy łapią się tego co akurat jest modne. Dodatkowo w młodości był achievement hunterem, więc pewnie coś mu z tego zostało i by się za recenzję nie zabrał bez ukończenia gry*
*nie dotyczy crapów
@aegypius: ale przecież crapy też w większości przypadków kończy XD
@aegypius: przeciez energek nie dosc ze konczy te crapy w wiekszosci, dopoki nie ma jakies bariery w grze, to jeszcze j----y je kupuje oryginalne, a jak niedostepne to sprowadza z jakichs amazonow i ebayow xD
Chodziło mi o to, że w przypadku crapów wymóg ukończenia nie występuje, a nie że ich nie kończy.
Krzychu po latach ukończył Mythologies: Sub Zero co tylko pokazuje jak bardzo jest zdeterminowany.
Nawet jak robi recenzje o starych gierkach to każda ponownie przechodzi. Jak robi materiały o grach to klipy nie ściąga z neta to wszystko sam nagrywa.
On to podejście chyba sam w sobie ma wypracowane i po prostu nie umie inaczej, bo sam ze sobą źle by się czuł:
- każdy materiał swój od A do Z,
- każde, nawet najstarsze albo najpodlejsze g---o w które gra, musi mieć kupione legalnie,
- wszystkie gameplaye nagrywa sam,
- z tego co pamiętam to sam montuje swoje filmy
@francis0440 Bo wtedy zainteresowanie jest największe i wyswietlnia są najlepsze. To chyba oczywiste.
-pieprzenie, że kojima jest be bo nie podobało mu się że tłumacz zmodyfikował jego skrypt bez konsultacji bo płaku płaku gracze na zachodzie go nie zrozumieją i im się nie spodoba,
-snake super a raiden to blond lamus powtórzone chyba z 10 razy przez cały film,
-"patrzcie jaki ten raiden to lamus nawet wywala się o ptasią kupe!!!",
-teorie z d--y że kojima chciał żeby mgs2 nie wypalił,
-pieprzenie że kojima