Aktywne Wpisy

K-S- +13
Nawołując do zabijania patusów sami stajecie się patusami.
Od pilnowania porządku jest policja i to ich powinno się krytykować za to że dopuścili do takiej sytuacji.
A stan w którym trzeba przy sobie nosić b--ń do obrony w żadnym wypadku nie jest stanem normalnym.
#bystrzycaklodzka #policja
Od pilnowania porządku jest policja i to ich powinno się krytykować za to że dopuścili do takiej sytuacji.
A stan w którym trzeba przy sobie nosić b--ń do obrony w żadnym wypadku nie jest stanem normalnym.
#bystrzycaklodzka #policja

bArrek +265
35 lat piękna żona dwójka dzieci duży dom z ogrodem dobra praca 30k na rękę bmka w garażu nie mam żadnej z tych rzeczy

Pamiętam, że gdzieś w 2012 była afera, że w Wyborczej napisali o słynnym *karachanie* co się specjalizował w wyzywaniu papaja. Wtedy próbowałem tam wejść, ale mieli jakieś kosmiczne zabezpieczenia i nie umiałem tego ogarnąć (a byłem jeszcze totalnym dzbanem w internetach).
I teraz się zastanawiam - to w ogóle jeszcze istnieje, czy już dawno zwinęli interes?
#pytanie #nostalgia #internet #karachan #papaj
@Dogecoin: kilka linijek JavaScript i css xdddd
@Dogecoin: Generalnie ten czas słynął z tego, że połowa społeczeństwa zwłaszcza tego starszego była oburzona szykanowaniem papaja a druga cisnęła z tego bekę xD
dla 95% normictwa zabezpieczenia na kara to wciąż kosmos mimo że w jakieś 2 minuty da się znaleźć gotowe skrypty do przeglądania kurakao, tylko w sumie nie wiem po co, bo dzisiaj wejdziesz tam raz to za miesiąc na tym