Wpis z mikrobloga

#fut Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać. To będzie komentarz do malkontentów, którzy znów pi*erdolą o tym: „przecież nic się nie zmieniło, ta gra jest taka sama etc. itp.”
Kiedy wy w końcu zrozumiecie, że w przypadku FC nie płacicie za grę, tylko za subskrypcję nowego sezonu? Mogliby faktycznie nie wydawać nowej gry, tylko zrobić coś w rodzaju game passa – resetować konta, dodać nowy content, aktualizować składy itp. – i za to życzyć sobie np. 200–300 zł. Ale z jakiegoś powodu tego nie robią.

NIE PŁACICIE ZA GRĘ, za nowy web app czy inne drobiazgi – oni to tylko delikatnie zmieniają i mogliby wypchnąć patchem. PŁACICIE ZA NOWY SEZON GRY, gdzie ktoś siada i wymyśla Wam rozrywkę na kolejne miesiące – i tak w kółko.

Tak jest w mnóstwie innych gier i nie wiem, czemu akurat w przypadku FIFY ludzie mają największy ból d--y.
Pozdrawiam.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@san-francisco: Obońca milionerów? Wyjaśniłem ci człowieku za co płacisz - w którym miejscu zachęciłem cie do tego? albo wyraziłem poparcie dla EA? Obudziłeś sie wczoraj i włączyłeś internet pierwszy raz w życiu?
  • Odpowiedz
  • 0
@san-francisco: Ale tag subskrybujesz? :D śmieszny jesteś i może ciepisz na jakieś rozdwojenie jaźni :D
Z drugiiej strony masz konto tutaj od tygodnia, wiec albo dostałeś dopiero komputer na komunie, albo już ktoś cie wcześniej zbanował za pisanie bzdur.
  • Odpowiedz
  • 0
@wicherq: Gośćiu, zrozumiałeś co napisałem? Nie chodzi mi sezon w grze - tylko okres 1 rok grania w tę grę z cyklicznie dostarczanym contentem. Za to płacisz. Rany to takie trudne?
  • Odpowiedz
@else_if napisałeś "Kiedy wy w końcu zrozumiecie, że w przypadku FC nie płacicie za grę, tylko za subskrypcję nowego sezonu?"

W srodku futa sa sezony, trwają chyba miesiąc i każdy jeden kosztuje 1000fp, jesteś jakiś jebniety ?
  • Odpowiedz
  • 0
@wicherq: Masz problem z słowami które mają różne znaczenia? Naprawdę pomyślałeś, że chodzi mi o sezon w grze który trwa miesiąć? I że za to płacimy pełną wartość gry? :D Jesteś idealnym klientem tej firmy XD
  • Odpowiedz
@else_if to nie ja ich bronie. No i lubie nazywać rzeczy po imieniu, nie musze sobie wmawiać nieprawdy aby poczuć sie lepiej, ze doją mnie co roku jak spasioną krowę.

Fc 26 mogliby wprowadzić patchem do fc25 wraz z resetem fut.

Mamy 2025 a te miernoty nawet komentarza meczowego nie potrafią zaimplementować na licencji komentatorów z gry.
  • Odpowiedz
  • 0
@wicherq: Oczywiście żeby mogli - ciesze się, że wreszcie się zgadzamy :) Nie mam w interesie tutaj nikogo obrażać, ale też nie zgodzę się na wciskanie słów których nie napisałem - no chyba, że zostałem źle zrozumiany.

Wydaje mi się, że nie robią tego, żeby dać własnie ludziom poczucie tego, że kupują NOWĄ grę. A tak nie jest.
Jeśli jesteś casualowym grajkiem z kumplem do piwa to wystarczy Ci fifka 23..24...25
  • Odpowiedz