Aktywne Wpisy
JaX92 +39
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

LeVentLeCri +64

#motoryzacja #polskiedrogi #prawojazdy
źródło: test1 copy
Pobierz@Luigi93:
Ja nic na tym nie tracę, a ktoś za mną se pojedzie szybciej
Wyprzedzanie na trzeciego obowiązuje więc wyprzedzanie, gdy w jednej linii znajdują się trzy pojazdy na dwóch pasach ruchu niezależnie od kierunku jazdy
@ipkis123: Potrafię w miarę możliwości przesunąć się do prawej krawędzi aby widział czy może mnie bezpiecznie wyprzedzić ¯\(ツ)/¯ mnie to nic nie kosztuje
@SzubiDubiDu: No ale jeśli jest podwójna ciągła, to jest ona tam z jakiegoś powodu, i nie powinien cię taki motocyklista wyprzedać, nie sądzisz?
@Luigi93: Chciałbym by wasza grupa co ma takie samo zdanie przestała używać jakichkolwiek uprawnień do kierowania pojazdami.
@SzubiDubiDu: Czyli ty jesteś jednym z tych rozczeniowców, co uważają, że im się to po prostu należy i OBOWIĄZKIEM kierowców jest zrobienie miejsca komuś na motorku, żeby ten mógł sobie dalej z---------ć?
@SzubiDubiDu: C - hamuję ostro, żeby wyeliminować wroga ( ͡° ͜ʖ ͡°)