Aktywne Wpisy

aa-aa +187
Właśnie w radiu jakiś koleś opowiada że problemem jest to że w Polsce są ściągane ciągle używane samochody i jego rozwiązaniem jest to żeby Polacy przestali kupować używane samochody a zaczęli kupować po prostu samochody nowe z salonu facet jest po prostu genialny tak proste rozwiązanie a tyle ludzi na to nie może wpaść fajnie tu z rana naprawdę ekspertów różnych posłuchać w różnych dziedzinach

krucjan +1
Długo wyczekiwałem i kupiłem w końcu baldura na promce w sumie dopiero zacząłem ale muszę wam powiedzieć, że trochę ostudził się mój zapał. Po tym jak się nasłuchałem jak ta gra wręcz ratuje dzisiejszy gejming liczyłem na wsiaknięcie w nią jak bagno od pierwszych chwil, że nie będą widział kiedy pół dnia zleciało jak się zagram tym czasem jest na razie, cóż... średnio.
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie

#motoryzacja #polskiedrogi #prawojazdy
źródło: test1 copy
Pobierz@SzubiDubiDu: Nie przepuszczam motocyklistów w ten sposób, ponieważ byłem kiedyś świadkiem takiego wyprzedzania na przejściu dla pieszych, gdzie motocyklista, wykorzystał samochody stojące w korku, które mu się odsunęły i tak wyprzedzał również samochód stojący przed przejściem dla pieszych, przez które to przejście przechodził facet. Skończyło się śmiercią pieszego.
Niestety większość
@SzubiDubiDu: egoistyczne dupki, bo ktoś nie chce łamać prawa by motocykl mógł zapieprzać? Gdyby po prawej byłaby linia przerywana to bez problemu bym pomógł motocykliście w wyprzedzaniu mnie. A tak to niech czeka albo sam łamie prawo.
źródło: 1440771505-boomboombreakingbad
PobierzZadnego nawet drobnego zjezdzania z prawidlowej linii jazdy,
Zadnego scinania pobocza,zakretow,
Zadnego migania swiatlami, (od kierowania ruchem jest policja)
Trzymam odstep na tyle duzy ze inni sie zmieszcza ALE. Jak ktos se wjedzie to na jego ryzyko, jak ktos sie wlanczy do ruchu w ten odstep to tez na jego ryzyko.
Zmiana toru jazdy tylko jak juz nie ma wyjscia bo
@SzubiDubiDu: Znaczy się mądrych ludzi? Mnie ojciec oduczył takiego zjeżdżania mówiąc, że nigdy nie wiesz co jest na poboczu. Takie miejsca są rzadko sprzątane, więc może tam być wszystko, od szkła do gwoździ czy innych odłamków. Po co mam ryzykować przebicie opony przy wysokiej prędkości i potencjalny wypadek? Czysta głupota.