Wpis z mikrobloga

#hecat dzień dobry, odpowiadając na poprzedni post i korzystając z porad wykopowych ekspertów, wniosek jest taki, że na 99% jest to dziewczyna. Zdjeć podwozia nie wstawiam ani nie wysyłam na pw, bo to degrengolada jakaś. A co u nas? No ciężko się robi, pomału trzeba myśleć nad jakimś kojcem dla młodej, bo pełza po całym mieszkaniu, a nie do końca jej wszędzie wolno, bo przykładowo zza szafy ciężko ją wyciągnąć. Dodatkowo dużej kici coś zaczyna odwalać i coraz częściej wychodzi z łapą do mini kici. I tu też kminę mam jak je do siebie zbliżyć, bo żadnej na siłę do siebie nie pcham, jedynie starsza siedzi spokojnie obok i nagle coś jej odwali, że pacnie młodą łapą i sobie idzie. Jak macie jakieś sposoby to będę wdzięczna. Aha! No i z młoda dostanie przyspieszony kurs korzystania z kuwety, bo zaczęła sikać na koce
#koty dla hejterów
jiddlo - #hecat dzień dobry, odpowiadając na poprzedni post i korzystając z porad wyk...

źródło: IMG_2736

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Bucanie lapa to normalne zjawisko, koty sie bucaja, nawet tak sie czasami prowokuja/zapraszaja do zabawy. Jesli to taki pac bez agresji to nic jej nie bedzie
  • Odpowiedz
@jiddlo Daj im dużo czasu, szczególnie jeśli duża kicia ma już kilka lat i wcześniej nie widziała żadnych innych kitku. To jest dla niej nowa sytuacja i pewnie też nie wiem jak pacać łapką. Zabawy kitku czasem mogą wyglądać dość agresywnie, ale jeśli kłaki nie latają w powietrzu i nie ma żadnego syczenia, to jest wszystko spoko.

Super prawilny kocyk!
  • Odpowiedz