Wpis z mikrobloga

• 0
@niegwynebleid: Właśnie to nic nie daje, po wyczyszczeniu historii i wyszukaniu jakiegoś materiału, proponuje w feedzie to czego nie chcę. Co więcej teraz patrzyłem to na niektórych kanałach wogóle nie można zaznaczyć by go nie polecał (chyba gdy kanał jest jako użytkownik). Nie wiem jak ta opcja blokowania jest ukryta lub czy wogóle istnieje, w #youtubekids jest to zrobione bardzo dobrze (bokada i materiał lub kanał znika).
  • Odpowiedz
@ZabijamKury: masz oglądać, lajkować i subskrybować to co YOUTUBE chce a nie to co ci się podoba

czego tu nie rozumiesz?

najlepiej kompletnie wyłączyć "Historię Oglądania", dzięki temu żadne śmiecie nie będą lądowały na stronie głównej youtuba jak się logujesz
  • Odpowiedz
  • 1
@Catmmando: Tak nie przejdzie, youtube jest dla młodego by oglądał sobie od czasu do czasu #spiewajacebrzdace ale na siłę youtube wciska piedolonego #cocomelon który jest irytujący, dziecko dostaje przy tym szału, ale w jakiś sposób jest uzależniający że mimo w----u dziecko to chce oglądać. Były gdzieś badania nad szkodliwością tego kanału.
  • Odpowiedz
@ZabijamKury: jak jest tylko dla młodego to może pobrać video z kanału i mieć do odtwarzania offline?

swoją drogą to "nie polecaj kanału" powinno działać spróbuj po tym wylogować się, wyczyścić cookies/pamięć podręczną (jak jesteś na smart TV to w apkach wyczyść pamięć cache (podręczną) i restart urządzenia

jak to zadziała to kanał nadal niestety może pojawiać się w wynikach
  • Odpowiedz