Aktywne Wpisy

ziomgaltestowy +47
Zatrudnili u mnie zoomera i to ile on p----------a kasy to głowa mała. Jego zycie idealnie opisuje konsumpcjonizm 21 wieku i "problemy" z jakimi młodzi się obecnie mierzą.
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w

splinter96 +148
czyli 55 to max, warto zapamiętać
#heheszki
#heheszki
źródło: 1000024421
Pobierz

Znasz tylko linię melodyczną i strzępy słów.
Kolejnego dnia pamiętasz tylko, że to było i żadnymi skojarzeniami nie odtworzysz go nawet w pamięci.
Ech... Może za kolejne 10-20 lat go usłyszę i złapię na Shazam.
Nawet nie wiem, jak to otagować.
#wyznaniezdupy #jakatomelodia #jakatopiosenkamireczku #sennik
Ale skoro zapytałeś to Ci powiem, z wielka niechęcią i lekko zażenowany, że pytasz. Próbowałem telepatycznie rozpoznać ten utwór, ale najwyraźniej połączyłem się z kimś innym. I u tej osoby była to B. Spears - Stronger.
Jan Janusz z zachodnipomorskiego myślał o Niej.
Zamieszczę to:
Ale tak po prawdzie autorowi wpisu chodziło o inna piosenkę ale nie mam jej sensownej wersji na YT, a pewnie nie ma spotify ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://open.spotify.com/track/4PSwalGeEKjkDFweE4f6Pf?si=3Ct6F_hXSCuV-lPSDok76w
Też tak miałem z pewnym utworem. Utknął mi w pamięci.
Było to 12 lub 11 lat temu. Jechałem w niedzielę ok 06:40 pustą autostrada a4.
Byl taki typowy czerwonorozwy świt słońca, a ja byłem zaspany.
W radio lecial utwór pokroju Meldia dla Zuzi/Oxygène, Part