Wpis z mikrobloga

#jareknaemigracji #raportzpanstwasrodka
Jarek pojechał na wakacje na kredyt, na koncie nawet nie ma 600£ funa bo po zakupie biletów już wszedł na debet, ciekawe od kogo pożyczył resztę pieniędzy 😂 provident?
Nagrałem szybką reakcję na to,film jest prywatny i można wejść tylko z linka, lepsze filmy planuje nagrać w niedalekiej przyszłości... zbieram materiały 😎
tommy_mate - #jareknaemigracji #raportzpanstwasrodka
Jarek pojechał na wakacje na kre...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tommy_mate: pieknie go chlop wyjasnij, znam sporo takich ludzi tu w UK, cale zycie na kredycie.... a jak niedaj Bog zachoruja i dostaja grosze za chorobowe, to pisza na messanger "czesc mam sprawe, mialbys 20f pozyczyc?" XD
  • Odpowiedz
  • 7
@majFriend: on usuwa wszystkie moje komentarze od zawsze, bo on wie ze ja wiem o nim bardzo dużo, i tak zbieram sie od miesięcy z tym moim kanałem na YouTube a on się trzęsie bo wie że go wyjaśnię jak nikt inny… i to już chyba pora na to.
  • Odpowiedz
@tommy_mate: W każdym razie wydał na tą wycieczkę w przeliczeniu z 10k PLN to bym zrozumiał jakby poleciał do Tajlandii albo USA. Jak dla mnie to mocno przepala tą kasę. No ale jak sie taksówkami wozi przez pół Sardynii... Jak zrobi takie trzy wyjazdy w roku to nic dziwnego, że potem jest spłukany. Choć raz mówił na live, że ma milion złotych na koncie.
  • Odpowiedz
@tommy_mate: jedź z tym szmaciarzem najbardziej jak się da, wredny szkodnik , który wyzywa ludzi , nie ma przyjaciół , wymyśla historie które już słyszałem od innych 🤣 typ przed tyle
Lat nic nie osiągnął oprócz łysej głowy i grubego brzucha to nie ma się co dziwić że mu smutno . Zresztą mitoman typowy z niego
  • Odpowiedz