Wpis z mikrobloga

Standardowo, coś się wydarzyło i ta mądrzejsza (z wyższym wykształceniem) głosująca na Tuska od razu darła mordę że ruski dron uderzył w dom a szury standardowo czekały na jakieś śledztwo i wyszło że znowu mieli rację tak jak z wszystkim. Od covida szury są tymi co mają zawsze rację. Kompromitacja silniczków #wojna #polityka
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JanDzbanPL tyle z twoich fantazji. Prawda jest taka, że szury intelektualnie poległy przy zrozumieniu tego, jak działa indeksowanie zdjęć w google.

Secundo - trafiło się ślepej kurze ziarno - tak bym ogółem określił tę sytuację.

I nie, nie uważałem od początku, że to dron.
  • Odpowiedz
Secundo - trafiło się ślepej kurze ziarno - tak bym ogółem określił tę sytuację.

@Gomorakazowa: Nic się nie trafiło, przecież oni skupiali się na tym, że niby drony ukraińskie, a nie ruskie XD
  • Odpowiedz
@JC97 tak, ale nie mając żadnych przesłanek, przyjęli z góry tezę, że cokolwiek to nie było, to na pewno nie był to ruski dron. A teraz pałują się sami nad sobą jacy to przenikliwi i analityczni xd
  • Odpowiedz
@Gomorakazowa: Trafiło się ziarno tak samo jak z wczorajszymi "białoruskimi dronami" nad Belwederem. Gdy napisałem że to sianie psychozy to mnie pajace od Tuska chcieli banować. Dzisiaj sie okazalo że dronem bawił się Ukrainiec na randce z dziewczyną. Tusk chciał zastraszyć społeczeństwo ale po tygodniu się ośmieszył i paliwo sie skończyło.
  • Odpowiedz
Od covida szury są tymi co mają zawsze rację

@JanDzbanPL: jak sie wymysla 20 wersji, zadna nie jest prawdziwa, a na koniec mowi ze mialo sie racje to mozna miec takie urojenia

powiedz kolego, ktora wersja szurow byla prawdziwa? burza, ukrainskie drony, polskie drony, prowokacja nato, czy moze inscenizacja i w ogole nic nie spadlo? bo kazda z tych wersji krazyla w szurskich srodowiskach, skoro mowisz ze zawsze maja racje,
harrame - >Od covida szury są tymi co mają zawsze rację

@JanDzbanPL: jak sie wymysla...

źródło: 07558250d2db2450d55702fe59225e9fb644af74a1497b036a1cc62d4b4e202b

Pobierz
  • Odpowiedz
@JanDzbanPL: Szury to są raczej znane z tego, że w wyniki żadnych śledztw nie wierzą bo wszędzie widzą spiski. Zresztą tym razem było tak samo- zanim pojawiły się pierwsze oficjalne komunikaty szury miały gotowe już co najmniej 3 swoje wersje tego co się stało. I jak zawsze żadna z ich wersji się nie sprawdziła ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
jak sie wymysla 20 wersji, zadna nie jest prawdziwa, a na koniec mowi ze mialo sie racje to mozna miec takie urojenia

powiedz kolego, ktora wersja szurow byla prawdziwa?

@harrame: niezłe urojenie silniczku. Nazywałeś szurem kogoś kto mówił że styropianowy dron nie mógł tak rozwalić dachu. Łyso ci że ludzie co nie dają sobie łykać propagandy nie uwierzyli w twoją narrację? Dla ciebie każde nieszczęście to ruscy albo ruskie drony,
Quzin - > jak sie wymysla 20 wersji, zadna nie jest prawdziwa, a na koniec mowi ze mi...

źródło: images

Pobierz
  • Odpowiedz
@Quzin: oho, juz zaczyna sie argumentum ad personam i urojenia o jakichs moich rzekomych przekonaniach nt. nord stream i sikorskiego. dawaj jeszcze o covidzie, tylko na tyle cie stac, rzucanie gownem o czyms o czym nie masz pojecia, bo merytoryka lezy xD

czemu pominales ten fragment komentarza w ktorym wypominam ogolnodostepne stanowiska szurii o tym jak to byly ukrainskie drony, ktore wypisywane byly doslownie 2-3 dni temu? bo nie pasuje
  • Odpowiedz
normalnie szuria schroedingera, jednoczesnie wie wszystko, a nie wie nic. XD

@harrame: no tak, szury jak dziki trener mówili że NIE WIEDZĄ co to było i czekają na oficjalne śledztwo. Oczywiście ty od razu wiedziałeś że to rosyjskie drony a każde wątpliwości nazywałeś szurią. A że się myliłeś i to nie pierwszy raz to teraz sobie coś tam szczekasz.
  • Odpowiedz