Aktywne Wpisy

Apu-Apustaja +3
niesamowite że wykop jest już tak martwy że o 3 w nocy liczba użytkowników online wynosi 5

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jestem pół roku po ślubie, chodziliśmy ze sobą 5 lat. Żona zaczyna robić jakieś dziwne podchody, generalnie nigdy nie interesowała się moimi finansami bo zawsze zarabiałem 4x tyle co ona i płaciłem za większość rzeczy. Wczoraj sobie kupiłem domek ogrodowy bo mamy dużą działkę a ja nie chcę trzymać szpejów dłużej w domu - po powrocie z pracy zauważyła moją instalację i zaczęło się xD a dlaczego, a po co, a ile kosztowało, a dlaczego się nie zapytałem.. no a dlaczego miałem pytać - sam kupiłem (jak zwykle), sam postawiłem, na widoku nie jest.. nie rozumiem dlaczego mam się tłumaczyć z takich rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°) do tej pory takiego zachowania przez te ponad 5 lat nie było.
Czy to te słynne "zobaczysz co będzie po ślubie"? ;/
#malzenstwo #zwiazki #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Ostatnio mialem taki przypadek że brałem jakiegos majstra do roboty. Pojechalem po niego. Gosc po rodzicach dostał nowy super dom. Naprawde nowoczesny. Rodzice byli bogaci. Syn majster. Wzial sobie babe ktora siedzi w domu. Maja po 50 lat. On jezdzi dorywczo na roboty swoim autkiem zeby ich utrzymac. Baba do niego z ryjem ze ona za benzyne
@mirko_anonim:
no to teraz zarabiacie każde po równo: 2.5 tyle co ona, 62.5% tego co ty
@stara_biauka_: To jest akurat jego część majątku i przy ewentualnym rozwodzie żona dostanie figę z makiem. Tyle dobrego.
Dlatego wcześniej nie wnikała co
Dobrze, że jako nieatrakcyjnemu incelowi takie problemy mi nie grożą.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
a mogłeś sobie korzystać kilka lat z "narzeczonej", a później wymieniłbyś na młodszy model, a tak to się dałeś wrobić na małżeństwo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
no wiadomo, mordeczko. będziesz chciał sprzedać dom to sprzedasz dom, nie będziesz się jakiegoś spłukanego szona pytał przecież
@Kitku_Karola: no tak, wina mężczyzny że idiotką czepia się o bzdurę warta 2k
@Kitku_Karola: Żeby się takimi przemyśleniami dzielić z partnerem to trzeba go