Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

My name is Maximus Decimus Meridius, commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next.

@user2138: W mojej opinii tu nie o wygląd chodzi.
  • Odpowiedz
@user2138: źle napewno nie wyglądasz, wzrost też jest spoko. Masz coś podobnego do mnie w mimice twarzy, taki wieczny smutek. Myślę że na plus by było gdybyś albo się ogolił, albo zapuścił większą brodę, bardziej bym spróbował w tą drugą stronę.
No i siłka, serio. Nawet nie chodzi o więcej mięśni, ale regularne ćwiczenia poprawiają takie błahe rzeczy jak sposób poruszania się, wpływają na trzymanie wyprostowanej postawy, podnoszą poziom pewności
  • Odpowiedz
@user2138: wyglądasz na bardzo zmęczonego życiem, te oczy które za dużo widziały, ten grymas który odbija dni spędzone w pustce. A przez to na 40 a nie 30. Bluza z anime pokazuje pewną niedojrzałość emocjonalną, nie pasuje do Twojego wieku. Na moje to jesteś całkiem przystojny chłop, więc nie w wyglądzie jest problem.

Ps. Glory to Rome
  • Odpowiedz
@user2138: masz bardzo dobrą bazę do wyrywania dupeczek. Wiem, że to trudne, ale wyraz twarzy musi być weselszy, żeby nie odstraszać :(

Siostra chodzi na zajęcia grupowe na siłowni i co prawda jest tam 80% lasek, ale faceci są traktowani jak pączki w maśle, polecam ;)
  • Odpowiedz
@user2138: wyglądasz dość sędziwie jak na 30 lat, na pewno zarost do ogarnięcia, poza tym ciężko powiedzieć co można poprawić, odmłodzenie o 10 lat by się przydało ale to nie jest takie łatwe o ile wgl możliwe
  • Odpowiedz
@user2138: Wyglądasz max 3-4/10, skóra powinna być gładka i emanująca, botoks na czoło, zgolenie monobrwi, zgolenie trochę zarostu zapuszczenie włosów żeby nachodziły na czoło, pod cos takiego masz celować albo możesz liczyć na p0lke po ścianie i wychowywanie jej czokapikow z angolii, ogólnie serum młodości jakąś krew pij młodszych ludzi.
Wyglad > Wszystko.

Natura.
Alessandro - @user2138: Wyglądasz max 3-4/10, skóra powinna być gładka i emanująca, b...

źródło: Natura

Pobierz
  • Odpowiedz