My name is Maximus Decimus Meridius, commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next.
@user2138: źle napewno nie wyglądasz, wzrost też jest spoko. Masz coś podobnego do mnie w mimice twarzy, taki wieczny smutek. Myślę że na plus by było gdybyś albo się ogolił, albo zapuścił większą brodę, bardziej bym spróbował w tą drugą stronę. No i siłka, serio. Nawet nie chodzi o więcej mięśni, ale regularne ćwiczenia poprawiają takie błahe rzeczy jak sposób poruszania się, wpływają na trzymanie wyprostowanej postawy, podnoszą poziom pewności
@user2138: wyglądasz na bardzo zmęczonego życiem, te oczy które za dużo widziały, ten grymas który odbija dni spędzone w pustce. A przez to na 40 a nie 30. Bluza z anime pokazuje pewną niedojrzałość emocjonalną, nie pasuje do Twojego wieku. Na moje to jesteś całkiem przystojny chłop, więc nie w wyglądzie jest problem.
@user2138: wyglądasz dość sędziwie jak na 30 lat, na pewno zarost do ogarnięcia, poza tym ciężko powiedzieć co można poprawić, odmłodzenie o 10 lat by się przydało ale to nie jest takie łatwe o ile wgl możliwe
@user2138: Wyglądasz max 3-4/10, skóra powinna być gładka i emanująca, botoks na czoło, zgolenie monobrwi, zgolenie trochę zarostu zapuszczenie włosów żeby nachodziły na czoło, pod cos takiego masz celować albo możesz liczyć na p0lke po ścianie i wychowywanie jej czokapikow z angolii, ogólnie serum młodości jakąś krew pij młodszych ludzi. Wyglad > Wszystko.
Wedlug was jakie sa dobre zarobki na uop netto miesiecznie w okolicach 28-30lat? Ja jestem jakis odklejony jak mi sie wydaje ze takie 14k/mies to w sumie jest malo czy rzeczywiscie to jest malo? Warszawa #zarobki #pracbaza #praca
źródło: 360
Pobierz@user2138: W mojej opinii tu nie o wygląd chodzi.
Ta gracja, te kocie ruchy, ten szyk i markowe wdzianka. Bądź jak oni, a zabłyśniesz u różowych.
źródło: obraz
PobierzNo i siłka, serio. Nawet nie chodzi o więcej mięśni, ale regularne ćwiczenia poprawiają takie błahe rzeczy jak sposób poruszania się, wpływają na trzymanie wyprostowanej postawy, podnoszą poziom pewności
Ps. Glory to Rome
Siostra chodzi na zajęcia grupowe na siłowni i co prawda jest tam 80% lasek, ale faceci są traktowani jak pączki w maśle, polecam ;)
Wyglad > Wszystko.
Natura.
źródło: Natura
Pobierza tak to wygladasz jak typowy miastowy normik