Aktywne Wpisy

MonazoPL +141
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
hotshops_pl +781
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz

#blackpill #redpill
źródło: 123
Pobierzźródło: Przechwytywanie
Pobierzbrode zapuścić taniej wyjdzie
@Tygrys_Syberyjski: Przecież on wyglądał wtedy bardzo słabo. Żeby dobrze wyglądać będąc łysym trzeba mieć bardzo mocny dymorfizm
źródło: images
Pobierz@Cesc: Wybierz jedno xD Po pierwsze, po przeszczepie musisz brać leki bo ci znowu zaczną wypadać, więc to opóźniasz. Po drugie, prędzej czy później musisz zrobić kolejny zabieg, bo to nie jest trwałe, chyba że masz farta. A po trzecie, jak ci jakiś kapeć to zrobi po taniości to więcej szkód zrobisz niż pożytku, więc bulisz hajs w Turcji z podróżą albo kilka razy więcej w
@Tygrys_Syberyjski: sam Gimper mówił dlaczego się zdecydował na przeszczep, bo wyglądał
Mi np się brwi zrastają w brzydką mobobrew. Więc zawsze proszę Barbera, żeby mi woskiem usunął włosy. Tak samo mi odchaszcza uszy (opala mi wacikiem nasączonym alkoholem). Nie ma nic złego w poprawie wizerunku i to nie zależy od płci.
Oczywiście, są to dość inwazyjne zabiegi, więc nie warto oszczędzać na takich zabiegach. Jeśli to ma na celu poprawę wizerunku, pewności siebie, wzrostu akceptacji samego siebie - widzę tylko zielone światło.
Komentarz usunięty przez autora
@ziemniak_na_export: na ig letremba profil, gosciu z DE parę razy wydłużal nogi, aktualnie wydłuża siura, polecam obserwować ( ͡° ͜ʖ ͡°)