Wpis z mikrobloga

@1-1-1-1: łysina mu pasowała i tego mu zazdroszczę bo do mojej czaszki by nie pasowała ;/ na jego miejscu, wychodząc z założenia że mam pieniądze i mi ich nie szkoda, to bym tylko zooperował ten nos i zapuścił brodę, zostawił lysine i byłaby gituwa
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: no i efekt jest bardzo dobry, robi to, co ma sens. Przeszczep włosów, rynoplastyka i wolumetria to zabiegi stosunkowo mało inwazyjne, a dające niesamowity efekt. A nie jak większość chłopów dalej uważa, że gymcelownia, barber i jakieś fancy ubrania zrobią robotę.

łysina mu pasowała

@Tygrys_Syberyjski: Przecież on wyglądał wtedy bardzo słabo. Żeby dobrze wyglądać będąc łysym trzeba mieć bardzo mocny dymorfizm
  • Odpowiedz
Przeszczep włosów

mało inwazyjne

@Cesc: Wybierz jedno xD Po pierwsze, po przeszczepie musisz brać leki bo ci znowu zaczną wypadać, więc to opóźniasz. Po drugie, prędzej czy później musisz zrobić kolejny zabieg, bo to nie jest trwałe, chyba że masz farta. A po trzecie, jak ci jakiś kapeć to zrobi po taniości to więcej szkód zrobisz niż pożytku, więc bulisz hajs w Turcji z podróżą albo kilka razy więcej w
  • Odpowiedz
@kaminarii: doprecyzuję, mało inwazyjne jeśli chodzi o hard-looksmaxxing. Przeszczep włosów, rynoplastyka, w porównaniu do genioplastyki, bimaxu, kantoplasyki, wydłużania nóg, jest dosyć mało inwazyjną metodą z niskim prawdopodobieństwem powikłań i krótkim okresem rekonwalescencji. To jest top jeśli chodzi o stosunek korzyści i inwazyjności zabiegów.

no ja uważam że źle nie wyglądał a to rzadkość żeby facetowi pasowała łysina

@Tygrys_Syberyjski: sam Gimper mówił dlaczego się zdecydował na przeszczep, bo wyglądał
  • Odpowiedz
  • 0
@ziemniak_na_export po pierwsze. Masz się podobać sobie.

Mi np się brwi zrastają w brzydką mobobrew. Więc zawsze proszę Barbera, żeby mi woskiem usunął włosy. Tak samo mi odchaszcza uszy (opala mi wacikiem nasączonym alkoholem). Nie ma nic złego w poprawie wizerunku i to nie zależy od płci.
  • Odpowiedz
  • 0
@ziemniak_na_export usuwałem też pieprzyki laserowo. To są wszystko zabiegi.
Oczywiście, są to dość inwazyjne zabiegi, więc nie warto oszczędzać na takich zabiegach. Jeśli to ma na celu poprawę wizerunku, pewności siebie, wzrostu akceptacji samego siebie - widzę tylko zielone światło.
  • Odpowiedz