Aktywne Wpisy

Uuroboros +8
Nie rozumiem grania jako postać żeńska w grach.
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to

Knaga_powrot +1
Dzień 3
Ta noc to jest jakaś masakra, głowa okropnie boli, gorzej niż na kacu, budzę się co pół godziny aby wypić wody, mocz bardzo żółty i śmierdzący jak nigdy, zdrętwiała mi w nocy lewa część ciała.
Ciekawe doświadczenie co się robi z moim ciałem ale dobijam do około 82 godzin i przerywam post.
#glodowka #medycyna #zycietruckera
Ta noc to jest jakaś masakra, głowa okropnie boli, gorzej niż na kacu, budzę się co pół godziny aby wypić wody, mocz bardzo żółty i śmierdzący jak nigdy, zdrętwiała mi w nocy lewa część ciała.
Ciekawe doświadczenie co się robi z moim ciałem ale dobijam do około 82 godzin i przerywam post.
#glodowka #medycyna #zycietruckera

Odkryto to dzięki muszlom mięczaków, które żyły w późnej epoce kredowej. Torreites sanchezi, małż który żył na dnie morza tropikalnego (dziś to góry Omanu), rósł błyskawicznie, zostawiając „pierścienie przyrostu” niczym drzewo. Analizując je, naukowcy mogli odtworzyć warunki sprzed milionów lat - dowiedzieli się, o ile krótsze były dni w tamtym czasie.
To grawitacja Księżyca stopniowo spowalnia obrót Ziemi, wydłużając dni. Co ciekawe, Księżyc cały czas się oddala - dziś o prawie 4 cm rocznie.
Więcej moich ciekawostek: #losoweciekawostki
#ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #historia #dinozaury #swiat
źródło: W czasach dinozaurów doba na Ziemi trwała krócej
Pobierz@Ukiss: wiem, bo mam małego gluta w domu XD