Aktywne Wpisy
#raportzpanstwasrodka Fifi nie wychodzi z pokoju od tygodnia.. zaczynam sie o niego martwic
źródło: image
Pobierz
JatuArmy +88
Dawno, dawno temu matka mi mówiła bym nie chodził po nocy bo jacyś dziwni ludzie mogą się kręcić. I tak sobie teraz myślę po tych paru latach że to ja mogę być tymi dziwnymi ludźmi.

Takie coś udostępnił mój znajomy z podstawówki. Znaczy były znajomy, bo już zablokowany.
#polskieonuce
źródło: temp_file8284764055842681209
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@patryk-wuwuw: ten sam np. zablokowal wpisania solidarnosci na liste niematerialnego dziedzictwa unesco argumentując, że Polska jest suwerenna tylko tymczasowo i nie warto tego tego robić.
Jeb.a.c kacapow
Patrząc po reakcjach w sieci i po oficjalnych statystykach, według mnie to 80 - 90% to prawdziwi użytkownicy, reszta to boty
@Endrius: racja ale to działa w drugą stronę, tzn o niego się nie martwię, bo on już jest raczej nie do odratowania. Martwię się bardziej o siebie, czy nie zamykam się w bańce.
Z drugiej strony nic nie tracę blokując takie wysrywy a przynajmniej nie nabijam wyświetleń.
Blokując go możesz się zamknąć w bańce. Pisowcy np. jacy by nie byli kiedy tworzyli rząd, często poruszają prawdziwe problemy dlatego od czasu do czasu czytam też co oni mają do powiedzenia, chociaż absolutnie się brzydziłem ich sposobem rządzenia państwem. Konfa też mimo, że szerzą ruską narrację to uderzają w tony, które trapią społeczeństwo a rządzący czasem udają, że ich nie ma. Także tego, warto słuchać ale nie wierzyć
@masz_fajne_donice
bingo. W zasadzie ten to jeden z głupszych. Udało mu się skończyć gimnazjum, zaczął zawodówkę ale tego już nie dał rady skończyć 🙃
I jak tak sobie uświadomię, to większość ludzi z moich szkół jest na podobnym poziomie, co wtedy, w czasach szkolnych, nie