Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rad-X: @Drom w mojej komisji były 4 stare dziady i jedna młoda i całkiem nie brzydka kobieta, lvl ok. 30. Pamiętam, że generalnie cały czas patrzyła w jakieś dokumenty, ale jak przyszło do ważenia jaj chochlą to nie mieszkała spojrzeć... To powinno być karane czy coś.
  • Odpowiedz
@thekrepa: No cóż. U mnie nie kazali ściągać nawet bielizny, ale kumpel, który był zameldowany w powiecie obok i podlegał pod inną komisję musiał podnosić siurka w górę by pokazać, że na pewno ma dwa j---a. Relikt PRLu, który powinien zostać zlikwidowany. Nie widzę żadnych przeciwwskazań, by klasyfikację wojskową przeprowadzać w formie obiegówki, bez udziału szlachetnej komisji.

No chyba, że aż tak bardzo niezbędne jest by najpierw poniżyć przyszłego obrońcę
  • Odpowiedz
  • 0
Hmmm... Służyłem w komandosach fala 99/2000. Skakałem ze spadochronem, przed wcieleniem miałem dodatkowe badania kwalifikacyjne i ani na podstawowej komisji, ani na tych dodatkowych badaniach nikt nie dotknął moich klejnotów, ani nie zaglądał do odbytu

@SnDa79: jesteś pewien że to nie było harcerstwo albo zielona szkoła? Nie znam poważnej służby która by nie zajrzała do d--y swoim podkomendnym
  • Odpowiedz
@Rad-X: to jest jakas pasta, urban legend czy co to właściwie.
Byłem na komisji dość dawno temu, kilku znajomych też i nikt nie był dotykany, chyba że stetoskopem.
Nikomu nie badali ciśnienia z tego co pamiętam. Wzrost, waga i tyle, kategorie były A-D, raczej nie znam nikogo z inną. Coś się zmieniło
  • Odpowiedz
@2serious: Zależy od komisji, serio. Na jednej będą chcieli byś zsunął majty, na innej wręcz przeciwnie. Palec w dupie to raczej mit, ale na jajeczka potrafią rzucić okiem.
  • Odpowiedz
@Drom: dzięki. Zastanawiało mnie o co chodzi z ta dupą, co to ma z wojskiem?Obejrzenie wora to jeszcze rozumiem czy nie hemafrodyta, reszta to jakaś abstrakcja nawet w czasach poboru za komuny.
  • Odpowiedz