Aktywne Wpisy

Charlie666 +50
Czy była kiedyś bardziej przehajpowana gra? #gry
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Megasuper +108
Obczaj to żabka to teraz też drukarnia XD
źródło: temp_file5775394755612959956
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
źródło: temp_file5775394755612959956
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@Mateo353: jego, czy twój?
Kumpel wypił kilkanaście kaw i ciśnienie miał złe, to mu przydzielili kategorię B, czy C...
Za parawanem lekarz poprosił bym pokazał, że mam dwa j---a w mosznie i tyle, cała reszta przed komisją w majtkach
W takiej sytuacji odpowiadasz zupełnie spokojnie. - Z całym szacunkiem, to pan mnie tu zaciągnął żeby macać moje jaja ;)
@Rad-X: o tu dobra rada dla kandydatów - wystarczy wytatuować sobie na głowie widoczny tatuaż, najlepiej coś kontrowersyjnego jak swastyka, czy też męskie genitalia. Wówczas nie dość, że można dostać kategorię dyskwalifikującą od razu, to w dodatku trafić na badania psychiatryczne, a wówczas droga do zwolnienia ze służby już prosta.
@Rad-X: No to opowiedz tę historię :)
@CzerstwyPomidor:
z jednym jajem ciężej utrzymać równowagę w postawie stojąc, ale Hitler miał jedno jajo więc w czasie wojny to nie dyskwalifikuje
Komentarz usunięty przez autora
@Rad-X: Hmmm... Służyłem w komandosach fala 99/2000. Skakałem ze spadochronem, przed wcieleniem miałem dodatkowe badania kwalifikacyjne i ani na podstawowej komisji, ani na tych dodatkowych badaniach nikt nie dotknął moich klejnotów, ani nie zaglądał do odbytu.