Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rad-X: Mojemu koledze badali na komisji stolec i iekarz mu zalecił żeby pić więcej kawy. Gó.wno zołnierza mówił musi mieć większy glanc przed oficerskim.
  • Odpowiedz
@Rad-X: Mi nawet jajc nie badali. To trwało minutę. Bez śmieszków, każdy jest w tej sytuacji, więc wylane na wszystko.

Kumpel wypił kilkanaście kaw i ciśnienie miał złe, to mu przydzielili kategorię B, czy C...
  • Odpowiedz
@Rad-X: prawie 20 lat temu moje badanie wyglądało tak:
Za parawanem lekarz poprosił bym pokazał, że mam dwa j---a w mosznie i tyle, cała reszta przed komisją w majtkach
  • Odpowiedz
@Rad-X:

Natomiast doktor Janusz w takiej sytuacji może zawołać na całą salę "Patrzcie, gej mi się trafił! Stoi mu!

W takiej sytuacji odpowiadasz zupełnie spokojnie. - Z całym szacunkiem, to pan mnie tu zaciągnął żeby macać moje jaja ;)
  • Odpowiedz
Natomiast wytatuowane dłonie, szyja czy twarz, to już inna historia.

@Rad-X: o tu dobra rada dla kandydatów - wystarczy wytatuować sobie na głowie widoczny tatuaż, najlepiej coś kontrowersyjnego jak swastyka, czy też męskie genitalia. Wówczas nie dość, że można dostać kategorię dyskwalifikującą od razu, to w dodatku trafić na badania psychiatryczne, a wówczas droga do zwolnienia ze służby już prosta.
  • Odpowiedz
  • 3
@Rad-X a propos punktu 4 to przypomniało mi się jak na komisji lekarz się spytał chłopa za kotarą na cały głos czemu się nie ogolił xD
  • Odpowiedz
@wpiot: z tymi dwoma jajami to jest taki absurd, że szok. Bo ktoś z jednym jajem nie może walczyć,

@CzerstwyPomidor:
z jednym jajem ciężej utrzymać równowagę w postawie stojąc, ale Hitler miał jedno jajo więc w czasie wojny to nie dyskwalifikuje
  • Odpowiedz
oalety na ok. 5 mi

@Rad-X: Hmmm... Służyłem w komandosach fala 99/2000. Skakałem ze spadochronem, przed wcieleniem miałem dodatkowe badania kwalifikacyjne i ani na podstawowej komisji, ani na tych dodatkowych badaniach nikt nie dotknął moich klejnotów, ani nie zaglądał do odbytu.
  • Odpowiedz