Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +589
W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
źródło: 1000014183
Pobierz
cichyyx +7

Właśnie sprawdziłem i się okazało że nie spełniam wymagań wpisów więc no :)
Co tam u was Mikołaje? Szykujecie się już powoli do wykopaki?
Swoją drogą to ten portal już tak bardzo umarł że coś czuję że powoli koniec wykopaki też nadchodzi :(
@Lardor: czym?
@Ysior: myślisz, że umarł, bo ludzie lurkują, zamiast pisać, czy bo odeszli z wykopu?
Ba, zobacz na treści które tutaj sa zamieszczane. Wojna, polityka i jakieś pato akcje. Portal jest tym tak zawalony że ja sam już w sumie nawet nie lurkuje bo w sumie nie ma nic ciekawego.
Kiedyś rano zawsze wchodziłem na Mirko się pośmiać z memow czy na głównej się zaczynać w jakiś artykuł a twraz takie treści to rzadkość.
Ja zawsze trafiłem na super Mirabelki ale cholera wszytakie zajęte :)
Ja bym raczej spróbował może spróbować podejść do tego inaczej.
Macie bazę danych z mailami z byłych edycji.
Puścić maila do ludzi z pytaniem czy chcą wziąć udział.
I kolejno, jak ktoś już raz robił Golda to ma opcje być w goldzie. A jak ktoś się sprawdził jako plus to ma opcje "awansu" do