Wpis z mikrobloga

Dzięki za przypomnienie o tagu #wykopaka
Właśnie sprawdziłem i się okazało że nie spełniam wymagań wpisów więc no :)
Co tam u was Mikołaje? Szykujecie się już powoli do wykopaki?

Swoją drogą to ten portal już tak bardzo umarł że coś czuję że powoli koniec wykopaki też nadchodzi :(
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Swoją drogą to ten portal już tak bardzo umarł że coś czuję że powoli koniec wykopaki też nadchodzi :(

@Ysior: myślisz, że umarł, bo ludzie lurkują, zamiast pisać, czy bo odeszli z wykopu?
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@chybaDapi odeszli, praktycznie większość ludzi tu poznanych już nie jest aktywnych.
Ba, zobacz na treści które tutaj sa zamieszczane. Wojna, polityka i jakieś pato akcje. Portal jest tym tak zawalony że ja sam już w sumie nawet nie lurkuje bo w sumie nie ma nic ciekawego.
Kiedyś rano zawsze wchodziłem na Mirko się pośmiać z memow czy na głównej się zaczynać w jakiś artykuł a twraz takie treści to rzadkość.
  • Odpowiedz
@Ysior: Czyli mamy podobne obserwacje. Sam mam tu konto w zasadzie już tylko dla wykoPAKI. I to najgorsza opcja, bo po stronie organizacji zabawy niewiele możemy zrobić - nawet modyfikacja wymagań nie pomoże, skoro ludzie odchodzą z portalu. Wykopoczta pod koniec swojej działalności próbowała otworzyć się na ludzi spoza Wykopu, ale z tego co pamiętam, to nie był udany eksperyment.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@chybaDapi ludzie z poza wykopu to totalnie nietrafiony pomysł.

Ja bym raczej spróbował może spróbować podejść do tego inaczej.
Macie bazę danych z mailami z byłych edycji.
Puścić maila do ludzi z pytaniem czy chcą wziąć udział.
I kolejno, jak ktoś już raz robił Golda to ma opcje być w goldzie. A jak ktoś się sprawdził jako plus to ma opcje "awansu" do
  • Odpowiedz
@Ysior: Szybko ten czas minął od poprzedniej wykopaki. Nie mogę się już doczekać XD Co do odpływu użytkowników i jakości treści to niestety na ten moment racja, ale może przyjdą jeszcze lepsze czasy (ʘʘ)
  • Odpowiedz