Wpis z mikrobloga

@kamil-koszelski: no bo fpsy czy strzelanki ogółem są na tyle mainstreamowe, że więcej ludzi wyłapie przysłowiowe "p---------e", aniżeli przy grach takich jak poe czy ds.

A chłop dosłownie nie umie w to grać, ani o tym opowiedzieć, bo po prostu p------i xD. Więc nawet jeżeli ktoś się nie zna merytorycznie na "szczelankach", ale w nie po prostu gra - to od razu wyłapie, po jego movemencie, że chłop kompletnie nie
  • Odpowiedz
@kamil-koszelski: tak, tylko jego widownia też w dużej mierze tego nie czai, więc latwiej jest udać specjaliste i kota przed nimi.

Natomiast z fps'ami az tak łatwo nie jest, bo więcej osób ogarnia fpsy/szczelanki niż POE. W tym rzecz.

Zresztą on o większości rzeczy p------i.
  • Odpowiedz
Borderlandsy sa c-----e, ale przez to, ze gameplay jest wtorny.

@T0pi5: No dla ciebie jest wtórny bo ci sie nie podoba a dla mnie to nie jest żadna wada że te borderlandsy się nie zmieniają bo ja w nie mogę grać 100h i mi się to nie nudzi, trójka była dla mnie za mała, ciupałem w to tyle że już nie było co w niej zdobyć więc nie widzę żadnej
  • Odpowiedz
  • 0
@T0pi5 ale co ma być merytoryczne? Ja cie nie będę przekonywać do gry bo nie obchodzi mnie twój gust. Borderlands 4 trafiają w mój gust i nie muszę się wzorować YouTuberami żeby o tym wiedzieć. Tobie się może podobać co innego.
  • Odpowiedz
@niesepomoc: podobnie u niego z bijatykami, hipokryzja wylewa się spod wąsa.
Tak w skrócie: rumun uwielbia p-------ć jak to Mortal jest zajebisty i nawet podczas streama z game awards gdzie bijatykę roku zasłużenie zdobył Sf6 był zaskoczony, komentując to z jakimś przydupasem.
C--j że grę wydali w żenującym stanie, bez crossplay i net codem tak fatalnym że się odechciało grać, a z singla w------i kryptę i wieże za co fani
  • Odpowiedz
@AntyKuc: czy Ty mi wlasnie napisales, ze cecha gatunku jest wtornosc? XD. Strzelanie w borderze jest z-----e, papierowe i nie czuc w ogole broni. Ostatnio gralem w deadzone rogue. Fps rogal z nalecialosciami z lootera. Bardzo duzo graczy tej gry wlasnie mowi, ze przez strzelanie w tej grze odbili sie od BL 4, bo to niebo a ziemia.
Do tego nawet jak gatunek sie opiera na rzeczy x, to mozna
  • Odpowiedz
czy Ty mi wlasnie napisales, ze cecha gatunku jest wtornosc? XD. Strzelanie w borderze jest z-----e, papierowe i nie czuc w ogole broni.

@T0pi5: Przecież to jest totalna bzdura XD. Gunplay jest świetny, masę usprawnień względem Borderów 2 i 3. Pięknie wchodzą strzały w dodatku dodając dashe i skille tworzy się pętla od której trudno się oderwać. W gatunku looter shooterow to jest topka razem z gunplayem z Destiny 2.
  • Odpowiedz
@T0pi5:

Naprawde mozna zrobic dobre looter shootery i jsk mowie, ze jest wtorny to nie chodzi mi o powtarzalnosc, a kompletna dennosc gameplayu. W takim dead zone w kazdym biomie masz zeoznicowanych przeciwnikow, ktorzy drastycznie wplywaja na Twoj gameplay np. W borderze masz przez 300h to samo.

Nie grałem w Dead Zone, w jakim sensie to jest looter shooter? Można tworzyć buildy,leci loot jak woda z kranu i pojedynczy item
  • Odpowiedz
  • 0
@T0pi5 no tak ludzie ci muszą powiedzieć co jest nie tak bo sam nie grałeś, 300h? Kto ma tyle pokaz że nie ma przeciwników bo ja mam je zakupione i wszystko co piszesz to p---------e ala kiszak
  • Odpowiedz
No dla ciebie jest wtórny bo ci sie nie podoba a dla mnie to nie jest żadna wada że te borderlandsy się nie zmieniają bo ja w nie mogę grać 100h i mi się to nie nudzi, trójka była dla mnie za mała, ciupałem w to tyle że już nie było co w niej zdobyć więc nie widzę żadnej wtórności.

@ActiveekHere: czyli takie osoby jak ty nie powinny być brane
  • Odpowiedz
@kamil-koszelski: no od atari zaczynales, a masz pisownie i sposob dyskusji jak 10 latek + wymyslasz jakies rzeczy o mnie, gdzie rzeczowo opisuje w co i jak gralem xD
Ja Ci tylko odpowiedzialem w Twoim stylu.
  • Odpowiedz