Aktywne Wpisy

CalibraTeam +2
Czy jestem w stanie schudnąć do lutego 2026 aż 10kg? Obecnie ważę 96 kg, w swoim najlepszym okresie życia miałem 85kg i czułem się znakomicie. Mam 185 cm wzrostu.
#dieta #odchudzanie #pytanie
#dieta #odchudzanie #pytanie
Czy jestem w stanie schudnąć do lutego 2026 aż 10kg?
- Nie dasz rady, to niemożliwe 11.4% (27)
- Spokojnie da się tyle schudnąć do lutego 2026 88.6% (209)

Wyaderny +332
#swarzedz #ciekawostki
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
źródło: 20250928-201244-edit-20251010170209
Pobierz

źródło: temp_file2285263925386147129
Pobierzźródło: koment
PobierzA chłop dosłownie nie umie w to grać, ani o tym opowiedzieć, bo po prostu p------i xD. Więc nawet jeżeli ktoś się nie zna merytorycznie na "szczelankach", ale w nie po prostu gra - to od razu wyłapie, po jego movemencie, że chłop kompletnie nie
Natomiast z fps'ami az tak łatwo nie jest, bo więcej osób ogarnia fpsy/szczelanki niż POE. W tym rzecz.
Zresztą on o większości rzeczy p------i.
@T0pi5: No dla ciebie jest wtórny bo ci sie nie podoba a dla mnie to nie jest żadna wada że te borderlandsy się nie zmieniają bo ja w nie mogę grać 100h i mi się to nie nudzi, trójka była dla mnie za mała, ciupałem w to tyle że już nie było co w niej zdobyć więc nie widzę żadnej
Tak w skrócie: rumun uwielbia p-------ć jak to Mortal jest zajebisty i nawet podczas streama z game awards gdzie bijatykę roku zasłużenie zdobył Sf6 był zaskoczony, komentując to z jakimś przydupasem.
C--j że grę wydali w żenującym stanie, bez crossplay i net codem tak fatalnym że się odechciało grać, a z singla w------i kryptę i wieże za co fani
Do tego nawet jak gatunek sie opiera na rzeczy x, to mozna
@T0pi5: Przecież to jest totalna bzdura XD. Gunplay jest świetny, masę usprawnień względem Borderów 2 i 3. Pięknie wchodzą strzały w dodatku dodając dashe i skille tworzy się pętla od której trudno się oderwać. W gatunku looter shooterow to jest topka razem z gunplayem z Destiny 2.
Nie grałem w Dead Zone, w jakim sensie to jest looter shooter? Można tworzyć buildy,leci loot jak woda z kranu i pojedynczy item
W fpsy gralem nim byles w planach to prosze mnie od kiszakow nie obrazac xD
@ActiveekHere: czyli takie osoby jak ty nie powinny być brane
Ja Ci tylko odpowiedzialem w Twoim stylu.