Aktywne Wpisy

ly000 +20
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
Funkcja NFC w telefonie mi nie działa, a bank z którego korzystam nie wysyła fizycznych kart
Czyli mam pieniądze, z których nie mogę korzystać, nie mogę nawet ich wypłacić
Po prostu świetnie :D
Czyli mam pieniądze, z których nie mogę korzystać, nie mogę nawet ich wypłacić
Po prostu świetnie :D

@dfg1 oczywiście, że tak. Manosfera jest rozczarowana, problem w tym że ruSSka agentura to wykorzystuje. Twoja wypowiedź opiera się na manipulacji i fałszywej dychotomii - albo lewactwo albo ruSScy.
@Iavolenus: A w którym miejscu i w jaki sposób? Ja nawet nie wspominam nic o Rosji. Fałszywa dychotomia to przypadkiem nie może być stwierdzenie, że jak się nie jest fanem Ukrainy to się jest za Rosją? To tak nie działa. Można mieć gdzieś jednych i drugich, co czyni założenie o jakiejkolwiek dychotomii nieprawdziwym.
Przesłuchałem tego wywiadu
W ograniczonym stopniu związana z
@dfg1: s--------j
Komentarz usunięty przez moderatora
Tymczasem każdy trzeźwo myślący człowiek widzi, że wyskoki proroSSyjskie nie pasowały do manosfery oraz zbieżność narracji z kremlowską.
Dwaj trolle na czarnej liście, pozostałych wykopowiczów zapraszam do krytycznego obserwowania i rozliczania pseudoaktywistów.
Dsm powiedział że wojna była bo Ukraina chciała do NATO i UE a Rosji się to nie podobało i że rosjanie to po3578ana nacja.
Musisz wiedzieć nie jest ruską onucą...
To nie są onuce...
@Spokesboy: przecież jest politykiem konfederuSSji, wszystko na ten temat. Jeżeli rzekomo coś gdzieś powiedział, to po pierwsze dlatego, że mu pozwolono, po drugie kłamał.
Co? Jak to? Źrodlo poproszę